AKTUELNO

Domaći

MAGNET ZA ŽENE! Ćerka Siniše Mihajlovića je prava LEPOTICA, a sada je odlučila da pokaže dečka! Dame ostavlja bez daha! (FOTO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Instagram.com/vickymiha ||

Uživaju u ljubavi!

Viktorija, starija ćerka Siniše Mihajlovića, proslavljenog našeg fudbalera i nekadašnjeg selektora reprezentacije Srbije,odlučila je da svima pokaze svog dečka sa kojim se zabavlja već izvesno vreme.

Foto: Instagram.com/vickymiha

pročitajte još

SINIŠA MIHAJLOVIĆ IZAŠAO IZ BOLNICE – Supruga Arijana objavila dirljive fotografije, a ono što se na njima vidi oduševiće mnoge!

Do sada se na njenom Instagram profilu nisu mogle videti njihove zajedničke fotografije, pa je Viktorija sada donela odluku da to promeni. Iz priloženog se vidi da je njen dečko crn, da ima zelene oči, puno tetovaža, ali i da je visok.

Foto: Instagram.com/vickymiha

Momak sa kojim se ćerka Siniše Mihajlovića, Viktorija, zabavlja zove se Edoardo. On se bavi menadžmentom i web marketingom. Edoardo izaziva veliku pažlju kod pripadnica lepšeg pola koje mu redovno ispod fotografija ostavljaju komplimente na račun izgleda.

Autor: S.K.

Domaći

Važe za NAJSKLADNIJI PAR, a sada je Ognjen Amidžić otkrio šta mu zamera supruga Danijela! (FOTO)

Domaći

NIKAD SEKSEPILNIJI! Seka i Veljko pokazali KAKAV RITUAL imaju ujutru, u ovom izdanju sve ostavili BEZ DAHA! (FOTO)

Domaći

NISU BILI SAMI: Luna i Marko otišli na mesto koje je rezervisano za ZALJUBLJENE PAROVE, a evo ko im je pravio društvo! (FOTO)

Domaći

MOKRI I GOLI! Luna i Marko podelili snimak iz đakuzija, a svi su gledali u OVO! (FOTO)

Domaći

RAZLIKA IZMEĐU NJIH JE 35 GODINA, NISU MOGLI DA SE VENČAJU U CRKVI! Verica Rakočević i njen suprug slave šestu godišnjicu braka, on joj se obratio EMO

Domaći

PRVO ZAJEDNIČKO PUTOVANJE SA LUNOM! Šuškalo se da su se venčali na plaži, a sad je Marko Miljković otkrio detalje letovanja sa Đoganijevom! (VIDEO)

'Original Article