Na nekoliko selfija Maja se smije s osmijehom od uha do uha, a upravo je piercing u fokusu svakog selfija

Maja Đukanović, jedna od kandidatkinja druge sezone “Gospodina Savršenog”, u prošlosti je vrlo rijetko objavljivala fotke na Instagramu, ali ovih dana njezin profil je zatrpan selfijima.

Čini se kako je Maja oduševljena svojim novim imidžem, piercingom koji je stavila na nos. Naime, na nekoliko selfija Maja se smije s osmijehom od uha do uha, a upravo je piercing u fokusu svakog selfija.

Da joj sjajno stoji, slažu se i njezini obožavatelji koji joj komentiraju da je prekrasna. “Majo, najljepša si!”, samo je jedan od komentara.

Podsjetimo, Maja se u show prijavila kako bi stekla novo iskustvo i, možda, pronaći partnera za cijeli život, a Gospodin Savršeni mogao bi je osvojiti šarmom, lijepim ponašanjem i gestama – nikako lažima i spletkama. U njezinim snovima, idealni spoj s idealnim muškarcem bila bi romantična večera uz svijeće i bazen u kojem se mogu zajedno opustiti nakon ukusne večere.

Iako nije skrivala svoje osjećaje prema Miji, njegovo srce nije osvojila. No, uvijek vedra i vesela Maja nije zbog toga izgubila vjeru u ljubav!

Original Article