Maja je ovo ljeto provela obilazeći našu obalu sa suprugom i prijateljima

Iako nema običaj ljetovati u Hrvatskoj, Maja Šuput ove je godine učinila iznimku. Popularna pjevačica ljeto 2020. provela je obilazeći našu obalu sa suprugom Nenadom Tatarinovom i prijateljima i taj će godišnji odmor, kako tvrdi, još dugo pamtiti.

“Nikad nisam provela ovakvo ljeto. Moja ljeta izgledaju tako da sam 60 dana na turneji i čim bih ulovila par dana, odletjela bih direktno s lokacije koncerta par dana na Mykonos ili Ibizu i onda se vratila direktno u sljedeći grad u kojem pjevam. To je sve bilo prepuno stresa i nespavanja, jurnjave na avione”, rekla je za Slobodnu Dalmaciju.

MAJA ŠUPUT FOTKOM S NASTUPA ZBUNILA FANOVE: ‘Neprepoznatljiva si, smanji fotošop da ljudi barem znaju da si to ti’

‘Ovakvo ljeto se neće ponoviti’

“Nisam nikad ljetovala u Hrvatskoj jer sam ovdje provela toliko vremena pjevajući da mi je samo trebao mir, odmor i otići negdje gdje sam nepoznata. Ovo ljeto sam ipak odlučila ljetovati u Hrvatskoj i bilo mi je fenomenalno. Izabrala sam super destinacije, svi objekti u kojima sam spavala bili su baš po mom guštu. Ispoštovala sam se maksimalno.

Ja sam sebi to ovako objasnila – ovo ti je prvi put u životu da tako odmaraš i vjerojatno zadnji, pa neka ti barem bude top, baš si zaslužila! I tako sam uživala od grada do grada, čak sam se malo i udebljala, maksimalno sam uživala u svim delicijama, s društvom, s mužem… Nevjerojatno je da sam se nakon nekog vremena navikla da ne moram ništa raditi, i još mi je čak počelo malo to i odgovarati. Živi sam dokaz da se čovjek na sve može naviknuti. Ljeto 2020. će zasigurno ostati u dugom sjećanju jer znam da se neće takvo ponoviti”, ispričala je.

MAJA ŠUPUT JE PONOVNO PROMIJENILA IMIDŽ: Ovakvu je još nismo vidjeli, što kažete? ‘Ne bih te prepoznala na ulici’

Original Article