U komentarima su se odmah javili hejteri koji su Maju iskritizirali zbog prekomjerne upotrebe Photoshopa

Maja Šuput Tatarinov nedavno je otkrila da će ona i njen suprug Nenad dobiti svoje prvo dijete. Pjevačica je odlučila raditi dok god može, a između ostalog, voditeljica je popularnog showa “Tvoje lice zvuči poznato”.

PRESRETNA MAJA ŠUPUT O DETALJIMA TRUDNOĆE: ‘Moj suprug je počeo plakati, kao i svaki pošteni budući otac…’

Maja je svojim pratiteljima na Instagramu pokazala što radi u pauzi snimanja. Podijelila im je tri fotografije iz studija na kojima pozira s prijateljem i stilistom Markom Grubnićem te šminkerima.

“Behind the scenes, backstage vibes iliti po naški – što radim za vrijeme reklama”, napisala je u opisu objave. No, u komentarima su se odmah javili hejteri koji su je iskritizirali zbog prekomjerne upotrebe Photoshopa, a nije im se svidjelo ni Markovo poziranje.

MAJA ŠUPUT POKAZALA TRBUŠČIĆ: U bijeloj minihaljini zaplesala je uz vrlo znakovitu pjesmu

“Ovaj Mačak, jel’ taj zna pogledati ikad u onog koji fotka?”, “On na svakoj fotki identično izgleda… Prebolesno”, “Usta uvijek otvorena i pogled u daljinu. Koja ekipa majko mila! Da mi je jedan dan taj mozak da se odmorim”, “Dobar Photoshop. Maja izgleda kao njegova mama”, “Kao da su lutke”, “Koma”, samo su neki od komentara.

Original Article