Buduća mama za svoj je odmor nabavila novu kolekciju kupaćih kostima i doslovno svaki dan provodi u drugome

Maja Šuput (41) i njezin suprug Nenad Tatarinov vesele se sinčiću, koji će im se roditi na proljeće. U tom slatkom iščekivanju, supružnici su se u prosincu otisnuli na “posljednje putovanje udvoje” te su uživali u toplijim krajevima.

Trudna pjevačica zadnjih dana časti svoje obožavatelje idiličnim prizorima iz Dubaija, a najviše pozornosti dobivaju one s plaže. Buduća mama za svoj je odmor nabavila novu kolekciju kupaćih kostima i doslovno svaki dan provodi u drugome.

MAJA ŠUPUT SE POHVALILA FOTKOM IZ DUBAIJA: Pozirala na plaži i pokazala trbuh u badiću: ‘Otisnuli smo se na posljednje putovanje u dvoje…’

TRUDNA MAJA ŠUPUT POČASTILA OBOŽAVATELJE NOVOM FOTOGRAFIJOM S PLAŽE: ‘Vitamin D za dobro jutro…’

Trbuh u prvom planu

Nakon dva jednodijelna, danas je na red došao i bikini neobična kroja, koji joj je odlično istaknuo trbuh u visokoj trudnoći. Na nekim se fotografijama Maji pridružio suprug i ne moguće je ne zamijetiti kako oboje blistaju od sreće.

“Jel’ ovo sad šetnja udvoje ili utroje?”, upitala je pjevačica u šaljivu tonu svoje pratitelje na Instagramu, a svi su jednoglasno složili – utroje! Na račun svojega izgleda tri mjeseca prije porođaja dobila je same komplimente.

“Jako lijepa i zgodna trudnica” i “Tvoja najljepša fotka” samo su neki od komentara ispod Majinih najnovijih objava, a brižni obožavatelji podsjetili su je za svaki slučaj da drži razmak te da čuva sebe i bebu od koronavirusa.

Original Article