AKTUELNO

Domaći

Majka i ćerka zajedno u provodu: Nikolija i Vesna Zmijanac se pojavile ruku pod ruku na koncertu Nataše Bekvalac, a evo šta je za to vreme radio Relja Popović! (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Pink.rs ||

Došle su da uživaju.

Ove noći Nataša Bekvalac je priredila pravi spektakl u "Štark areni", a njen koncert je nosio simboličan naziv "S.O.S. za ljubav". Na ovom događaju pojavile su se mnoge poznate ličnosti, a između ostalih, u hitovima "Male plave" uživale su majka i ćerka Nikolija Jovanović i Vesna Zmijanac.

Foto: Pink.rs

Nikolija je otkrila koja joj je omiljena Natašina pesma, a istu numeru je navela i njena majka kada su joj novinari postavili isto pitanje.

Ima ih mnogo, ali omiljena je "Hiljadu nula" – rekla je mlada pevačica.

Jovanovićeva je otkrila da njen partner Relja Popović ove večeri nije sa njima jer radi, dok njihovu ćerkicu Reu čuva bebisiterka.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Nikolija nije želela da otkrije kako ju je Relja iznenadio za današnji Dan zaljubljenih, ali ni kako je ona njega iznenadila.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: Pink.rs

Domaći

SIJA U PETOM MESECU TRUDNOĆE: Aleksandra se ruku pod ruku sa suprugom pojavila na koncertu Šabana Šaulića, EVO KAKO IZGLEDA! (FOTO)

Domaći

NEPOŠTOVANJE SAOBRAĆAJNIH PROPISA IM JE U KRVI: Vesna Zmijanac i njena ćerka Nikolija pokazale bahatost za volanom, a onda je usledila kazna! (VIDEO)

Politika

RUKU POD RUKU! Nazovi policijski sindikalac Vidojević i Šutanovac ZAJEDNO krenuli na protest!

Domaći

Nikolija i Relja otkrili kad će KRSTITI REU! (FOTO)

Domaći

NIKOLIJA JE NAGOVARA DA ODE POD NOŽ: Vesna Zmijanac PLANIRA da OVO koriguje na sebi!

Domaći

SPEKULISALO SE DA SU RASKINULI I DA VIŠE NE ŽIVE ZAJEDNO, a sad su se Anastasija i njen dečko zajedno pojavili na Veljkovoj i Bogdaninoj SVADBI! RUKU

'Original Article