AKTUELNO

Domaći

MAJKA KUKALA IZ SVEG GLASA: ODE MOJA DUŠA! Sahranjen Bane 187, krici se prolomili grobljem! DA SRCE PREPUKNE! (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Facebook.com/Bane Kovacevic, Pink.rs/D. Božović ||

Velika tuga!

Bane Kovačević, poznatiji kao Bane "187" iz istoimenog muzičkog benda koji je postojao devedesetih, sahranjen je danas na groblju Lešće u prisustvu porodice i prijatelja. Pre sahrane, Banetov brat primao je saučešće, dok je njegova majka Dara nepomično stajala pored kovčega svog sina i plakala.

Foto: Pink.rs/D. Božović

Nešto posle 13 časova, tužna povorka krenula je da isprati Baneta na večni počinak, a njegova majka je tada samo uspela da izgovori tri reči koje su svima slomila srce "Ode moja duša".

Foto: Pink.rs/D. Božović

Foto: Pink.rs/D. Božović

Sahrani su prisustvovali i Banetovi prijatelji i članovi benda "187" Marko Janković i Peđa Radisavljević, kao i Vladimir Ilić Ila.

Autor: Pink.rs

Domaći

UMRLA JE OD TUGE ZA NJIM! Preminula majka Nebojše Glogovca

Showbiz

SRBI SU GA OBOŽAVALI I RADO GLEDALI! Poznati glumac preminuo, policija sumnja da se PREDOZIRAO! (FOTO)

Domaći

BIVŠI ZADRUGARI PRUŽILI PODRŠKU PETRUĆIJEVOM SINU: Ne mogu da veruju da je izgubio oca, svi su uz njega, A ONA GA NAJBOLJE RAZUME! (FOTO)

Domaći

NIKO NE SME DA POZOVE GRUOVU UDOVICU! Nigor skrhan bolom zbog smrti prijatelja, ono o čemu je pokojni reper pričao sa njim PRE DVA DANA će vas naježit

Domaći

UMRO BIVŠI DEČKO KSENIJE PAJČIN: Preminuo poznati srpski reper, član grupe '187'

Domaći

BRUTALNO UBISTVO SUPRUGA JOJ JE PROMENILO ŽIVOT, a sada je Sanja Papić sa ćerkom otišla na mesto gde su zajedno odlazili i poslala poruku koja će vam

'Original Article