Kći vojvotkinje Kate Middleton (36) i princa Williama (35) krenula je ovaj tjedan u dječji vrtić Willcocks koji se nalazi nedaleko od palače Kensington.Princezu Charlotte (2) majka je fotografirala na njezin prvi ‘važan’ dan. Djevojčica je u vunenom kaputiću pozirala na stepeništu držeći se za rukohvat, a u istom je stilu sada pozirala i Sophia (3), kći bogate nasljednice Tamare Ecclestone (33) i biznismena Jaya Rutlanda (36).

– Jako smo ponosni što je naša mala Fifi krenula u vrtić – rekao je Jay tepajući kćeri. Tamara je dan ranije u svom reality showu ‘Tamara's World’ rekla kako je iscrpljena jer zbog uzbuđenja nije mogla spavati.

Prijatelji obitelji Ecclestone-Rutland odmah su pronašli velike sličnosti s malom princezom Charlotte.

Britain's Princess Charlotte stands on the steps at Kensington Palace in a photograph taken taken by her mother and handed out by Britain's Prince William and Catherine, the Duchess of Cambridge

Britain's Princess Charlotte stands on the steps at Kensington Palace in a photograph taken taken by her mother and handed out by Britain's Prince William and Catherine, the Duchess of Cambridge

PRVE FOTKE Princeza Charlotte (2) krenula u vrtić: Pozira kao prava dama

– Preslatka je. Izgleda kao sestra blizanka malene princeze – zaključili su. Iako u javnosti nije poznato u koji dječji vrtić ide Sophia, šuška se kako je gotovo susjeda kraljevskoj obitelji. Do vrtića se dovezla na svom omiljenom prijevoznom sredstvu – romobilu u obliku jednoroga.

Foto: Privatni album

– Ona je i dalje naša mala bebica. Uživale smo u spremanju za vrtić. Falit će mi tih nekoliko sati jer smo inače nerazdvojne – rekla je kći vlasnika Formule 1 Bernieja Ecclestonea (87) i Riječanke Slavice Radić (59).

Dok malena Sophia nije ‘reklamirala’ odjevne predmete za dječji vrtić, princeza Charlotte je obukla kaputić britanskog modnog brenda vrijedan 120 funti (oko 1000 kuna) i cipelice španjolskog brenda vrijedne 27 funti (oko 226 kuna). Kao i uvijek, za tim je odjevnim predmetima nastala pomama u trgovinama diljem Velike Britanije i rasprodali su se u rekordnom roku.

Mario Testino/Press Association/PIXSELL

Mario Testino/Press Association/PIXSELL

TRENDSETERICA Tek su joj 4 mjeseca: Princeza Charlotte već donosi milijarde

Vrtić Willcocks, u koji ide princeza, plaća se 168.000 kuna, a tamo će provoditi puno vrijeme od tri sata. Šuška se kako će princeza uvijek ići popodne jer je raspored ‘blaži’, a pruža aktivnosti koje uključuju umjetnost i glazbu. Charlotte će učiti izrađivati posuđe od gline, a imat će i satove poezije.

– Naša djevojčica je jedva dočekala upoznati nove prijatelje. Ponosni smo na nju jer je već dosta samostalna za svoju dob – rekla je Middleton. Našalila se kako joj je brat, princ George (4) dao korisne ‘vrtićke’ savjete.

Original Article