Znam da se to dogodilo, no moram vam reći da nikada nisam primijetila da se nešto čudno događa. On od mene nije ništa skrivao, bio je poput otvorene knjige, rekla je Judy Haim u razgovoru s Dr. Ozom. No nekoliko sekundi kasnije, ipak je otkrila jedno ime.

– Kažem vam, drugi muškarac je zlostavljao Coreyja – dodala je Judy. U emisiji je i imenovala zlostavljača, ali ime su ‘prekrili’ zvučnim efektom.

Tomorrow, Corey Haim's mom, Judy, talks allegations that her son was sexually assaulted by Charlie Sheen & points the finger at someone else pic.twitter.com/ZfcXkXLaWB

— Dr. Mehmet Oz (@DrOz) November 9, 2017

Prijatelj dječje zvijezde Coreyja Haima, Dominick Brascio, tvrdi da je Charlie Sheen silovao tada 13-godišnjeg Coreyja na setu filma ‘Lucas’. Još jedan Coreyjev prijatelj, Corey Feldman, već godinama tvrdi da se Haim predozirao zbog trauma koje je zadobio u djetinjstvu kada su ga seksualno napastovali holivudski moćnici.

Sheen je optužbe demantirao. Njegova bivša zaručnica Brett Rossi kazala je ‘kako se ne bi čudila da je to istina’, jer je mnogima uništio živote, a nikada nije osjetio posljedice.

"Freddy Got Fingered" Premiere | Autor: /Press Association/PIXSELLFoto: /Press Association/PIXSELLOriginal Article