Velika prašina digla se kada je doktor Predrag Kon oštro osudio masovna okupljanja na proslavama u Smederevu i Vrnjačkoj Banji gde je pevala Teodora Džehverović.

OTVORILA SE! Teodora Džehverović „odrešila kesu“ pa častila dečka LUKS letovanjem (FOTO)

Iako je danima ćutala i trpela mnoge napade, na nagovor majke Goce pojavila se na jednoj televiziji kako bi objasnila da je samo radila svoj posao i da se mnogo loše oseća zbog svega, jer su mnogi pevači počeli da nastupaju, a samo nju svi napadaju.

View this post on Instagram

too glam to give a damn 💋 📷 @shootwithkitty 👙 @nobakoshop

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) on

–Moja ćerka je ispala žrtveno jagnje u celoj situaciji. I ja se bavim sličnim poslom, radim kao menadžer u jednom restoranu u Pančevu na organizaciji proslava rođendana i mini svadbi. Sve vidim šta se dešava i kakvi su uslovi. Doktor radi svoj posao, Teodora svoj, a očigledno neko treći nije radio svoj kako treba, pa je bilo mnogo više ljudi nego što je dozvoljeno. Krivo mi je što se koplja lome baš na mom detetu, mada sam ja u životu navikla da trpim nepravdu. Razgovarala sam sa njom, ali ona je mlada i sve je to mnogo više pogađa nego mene u ovim godinama. Eto otišla je javno da kaže šta ima, mada nema šta kome da se pravda – objasnila je Goca i otkrila zašto još uvek radi u restoranu:

View this post on Instagram

lost in the teenage mind ✌ 📷 @shootwithkitty

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) on

–Godinama sam radila u ovom restoranu u Pančevu, napravila sam pauzu samo dok sam bila u rijalitiju. Pokušavam da se iščupam iz ovog posla, ali gazda mi ne dozvoljava da odem. Molim ga da mi nađe zamenu, jer želim da izađem iz restorana i ozbiljnije da se posvetim šivenju ekskluzivnih haljina – iskrena je Goca koja se mnogo obradovala što je njen nesuđeni zet Anđelo Ranković ponovo postao stanovnik Bele kuće u Šimanovcima.

izvor: Svet

Članak Mama Teodore Džehverović: Krivo mi je što se koplja lome baš na mom detetu (FOTO) se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article