U susret Svetskom danu vegana, u restoranu Mandala predstavljeni su novi specijaliteti najboljeg veganskog kuvara na svetu, Chada Sarnoa.

Uz već poznate ukuse, gosti restorana imaju priliku da kroz novi meni testiraju veganska i organska jela koja su osmišljena tako da svojim kvalitetom pomognu organizmu da se izbori sa lošim spoljnim uticajima uz efekat detoksikacije, pred početak zime.

Mandala restoran

„Puno sam vremena proveo u vašem gradu i zavoleo sam Beograd i ljude koje sam ovde upoznao. Vi ste hedonisti, istinski uživate u hrani i piću. Drago mi je da je Mandala restoran doneo nešto novo i pokazao kako se i vegani i vegetarijanci ne moraju odricati hedonističkog momenta kada se konzumira zdrava hrana biljnog porekla. Zdravo i ukusno se ne isključuju. Mandala je najbolji primer te sinergije” poručio je Chad Sarno, čuveni šef kufinje koji je zadužen za celokupan meni u restoranu Mandala.
Svetski dan vegana obeležava se svakog 1. novembra širom sveta, a ustanovio ga je Luis Volis, direktor Veganskog udruženja Velike Britanije, 1994. godine.

The post Mandala restoran: „Veganstvo i hedonizam idu zajedno“ appeared first on Hrana, piće, priče.

Original Article