Svaka sezona dokumentarne sapunice ‘Ljubav je na selu’ je posebna, a prije nego i krene sa emitiranjem, za dobru atmosferu i uživo, uvijek se pobrine ‘Amorova vila’, Marijana Batinić.

Poznata voditeljica zna kako razveseliti gledatelje koji se raduju gledajući je kako spaja usamljena srca iz sezone u sezonu, a ovaj put svoju pozitivnu energiju i zarazan osmijeh odlučila je podijeliti i sa Zagrepčanima. I ne samo to.

Foto: RTL televizija

Napekla je toliko fritula da nitko tko je prolazio Zrinjevcem nije ostao zakinut za slatko osvježenje. I dok su joj mnogi prilazili ne bi li je uz fritule i tamburaški sastav Tim priupitali je li u u ovoj sezoni pronašla sreću za kojeg farmera ili farmericu,
Marijana im je otkrila da ni ove sezone neće nedostajati ljubavi kao ni uzbuđenja.

Foto: RTL televizija

– Ljudi su genijalni, i svi gledaju emisiju. A nakon đira po gradu već imam kandidate za novu sezonu! – rekla je omiljena voditeljica.

Zapjevala je i ‘Ljubav je na selu’ verziju pjesme Despacito što je mnoge rasplesalo, a čija srca je sve spojila u novoj sezoni, gledatelji će saznati već od sutra, 10.rujna, u 20:10 sati na RTL-u.

Original Article