Marijana tvrdi kako je većinu dana u pidžami te da se od brojnih obaveza jedva stigne istuširati

Marijana Batinić prije dva tjedna rodila je svoju drugu kćer, Rozu. Voditeljica je za RTL.HR otkrila kako uživa u čarima majčinstva te kako se snalazi s dvije curice.

“Uživamo u besanim noćima. Šalim se, naravno. Beba je dobra, lijepo napreduje, mirna je, uhvatim par sati sna u komadu, ne radim ništa drugo. Privremeno sam zapostavila i televiziju, portale, društvene mreže. Potpuno sam posvećena kćerima”, rekla je.

ZAGREBAČKI VATROGASCI IZNENADILI MARIJANU BATINIĆ: Pogledajte što su poklonili njezinoj novorođenoj kćerkici

Njena starija kćer Ena pomaže joj oko bebe.

“Ena nije išla u vrtić otkad se Roza rodila. Velika nam je pomoć u kući. Odlična je u ulozi starije seke”, kazala je Marijana te ja naglasila kako s drugom bebom nije baš lakše nego s prvom.

“Nije lakše utoliko što i prvorođeno ima svoje potrebe, pa si na dvije strane. Lakše je tehnički, znaš sve i više vjeruješ majčinskom instinktu pa se ne trošiš na nebitne detalje. Naučila sam razlikovati vrste plača, umiriti sebe i biti pribrana kako bih lakše umirila uplakanu bebu. Za sad mi dobro ide, a i pokušavam malo odspavati kad beba spava!”, otkrila je.

Mama i suprug joj pomažu

Marijana tvrdi kako je većinu dana u pidžami te da se od brojnih obaveza jedva stigne istuširati.

“Cijeli dan sam u punom pogonu, dojim svaka dva do tri sata, presvlačim pelene, kuham, spremam, vrte se perilice i sušilice. Većinu dana sam u pidžami, ali stignem se gotovo redovito tuširati. Dan mi izgleda baš kao i većini mama u tim prvim tjednima”.

Nakon što je došla iz rodilišta, Marijani je pomogla njena mama, a suprug joj je velika uzdanica.

MARIJANA BATINIĆ OBJAVILA PRVU FOTKU KĆERKICE I OTKRILA NJEZINO IME: ‘Bilo je jasno da će se baš tako zvati…’

“U prvim danima nakon izlaska iz rodilišta u pomoć ovoj veseloj obitelji došla je i Marijanina mama. “Ona je bila s nama prvih sedam dana, ali kako nije u mirovini, morala se vratiti na posao. Ne bih, naravno, sve mogla bez pomoći supruga. Još da koji sat duže spavamo, bila bi idila”, rekla je Marijana.

Original Article