Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić je gostujući u emisiji „Dobar, loš, zao“ otkrila da član klana Veljka Belivuka radi kao obezbeđenje u Narodnoj banci, gde je sa druge strane, prema tvrdnjama predsednika Vučića, zaposlen i njegov brat Andrej Vučić.

Marinika je u emisiji Marka Vidojkovića i Nenada Kulačina rekla da je jedan „razbacani, mladi čovek sa naočarima“, koji se vidi na snimku koji je nedavno objavila, bio u famoznom obezbeđenju na inauguraciji.

– Meni su rekli da je on zaposlen u obezbeđenju Narodne banke Srbije, da se zove Milan Tomić i da je čak u nekom novom SNS sindikatu pošto su neke već skrajnuli i napravili svoje. Onda ja odmah pomislim ’pa ko još radi u Narodnoj banci Srbije’? Pa prvi brat Srbije – upućuje Tepić.

Nakon gostovanja, režimski tabloidi su naslovnicama napali Mariniku Tepić i autore ove satirične emisije da su se na nepristojan način podsmevali poslaniku SNS-a Luki Kebari, očigledno u pokušaju da zataškaju ove nove informacije u vezi sprege vlasti i kriminala.

Marinika Tepić: Ja Vučiću dišem za vrat i neću se povući! Da vidim kako će se odbraniti od ovih dokaza

The post Marinika Tepić: Član Belivukovog klana zaposlen u Narodnoj banci appeared first on Luftika.

Original Article