Luna Đogani i Marko Miljković kojima nakon „Zadruge 2“ u stvarnom svetu cvetaju ruže, pre nekoliko dana su se vratili sa odmora u Egiptu.

Luna Đogani hitno prebačena u bolnicu! Lekari se boje mogućnosti moždanog udara, a i srce ugroženo!

Spekulisalo se u medijima da Miljković nije u dobrim odnosima sa Anabelom Atijas, kao i da mu je izbacila stvari iz stana. On je sada otkrio da se još uvek nije sreo sa Luninom majkom i koji je razlog „izbegavanja“.

„Susret sa Anabelom još uvek nije realizovan. Sada su nas sačekale neke obaveze koje smo odlagali dok smo bili na moru“, naveo je Marko kao razlog u intervjuu za „Espreso“ i dodao priča kako se on interesa zakačio za Lunu kao parazit nije istinita.

„Ne, to nije istina, nisam se uvalio ni u njen stan i tamo ne živim. To je još jedan od pokušaja manipulacije jadnih i bednih zadrugara. To su gluposti. Dešava se da neki put ja prespavam kod nje, neki put ona prespava kod mene. Jednostvano, još uvek nismo počeli da živimo zajedno. To je sve iz šupljeg u prazno. Bilo je nešto i da je Anabela izbacila moje stvari. Što se tiče mojih stvari kod Lune, ja imam četkicu za zube svoju tamo, u slučaju da prespavam kod nje. Kada sam se vratio iz Egipta, četkica za zube je bila tamo gde sam je i ostavio.“

Članak Marko otvoreno progovorio o Anabeli i izbacivanju stvari iz Luninog stana! se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article