Prije mjesec dana pjevačev tim izvijestio je kako je on u bolnici jer je zaražen koronavirusom

Pjevač Mate Bulić prije mjesec dana završio je u bolnici zbog koronavirusa. Kralj dijaspore još se uvijek nije oporavio, priopćio je njegov tim na službenom Instagram profilu.

MATE BULIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI ZBOG KORONAVIRUSA: ‘Trenutačno prima kisik. Pazite se i pridržavajte se mjera’

“Molimo vas da ne širite neprovjerene informacije. Mate je još uvijek u bolnici i svi se molimo za njegov brzi oporavak. Ljubazno vas molimo da poštujete privatnost obitelji i u ovim teškim trenucima za njih da ih nepotrebno ne uznemiravate. Hvala vam. Tim Mate Bulića”, priopćeno je.

No, nisu precizirali o kojim dezinformacijama je točno riječ. Mati su fanovi u komentarima zaželjeli brz oporavak.

Prioritet je Matin oporavak

Prije mjesec dana pjevačev tim izvijestio je kako je on u bolnici jer je zaražen koronavirusom.

MATE BULIĆ OTKRIO KAKO JE POBIJEDIO RAK: ‘Unuk me promatrao bez riječi, a meni su navrle suze na oči i rekao sam si: Moram se boriti…’

“Dragi prijatelji, hvala vam na svim porukama koje smo primili ovih dana. Istina je, Mate je zaražen koronavirusom i od ponedjeljka je u bolnici. Trenutno prima kisik, ali hvala dragom Bogu nije na respiratoru. Htjeli bismo skrenuti pažnju da bolest ne bira, i da se što više pazite i pridržavate mjera kako biste zaštitili sebe i sve oko vas.

Prioritet nam je Matin oporavak i na to smo svi usredotočeni. On trenutno nema mobitel sa sobom, stoga ne prima pozive i poruke. Još jednom, hvala svima koji su javili kako mole za Matu. U molitvama za brzim ozdravljenjem su nam svi koji se bore s ovom opakom bolešću”, priopćeno je tada.

Original Article