AKTUELNO

Domaći

Mateja Vukašinović pozajmio glas glavnom junaku, svojom pojavom izazvao pometnju na premijeri filma! (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Pink.rs/M. Popović ||

Svi su želeli da se fotografišu sa njim.

Mateja Vukašinović svojim pevačkim sposobnostima oduševio je mnoge širom regiona tokom učešća u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice", a kasnije i "Pinkove zvezdice – All Stars". Osim muzikom, ovaj mladi momak bavi se i sinhronizacijom.

pročitajte još

STIGLA JE "TALIJA": Pinkova zvezdica Mateja Vukašinović predstavio svoju novu pesmu, od kadrova u spotu će vam zastati dah! PRAVI ŠARMER! (VIDEO)

Foto: Pink.rs/M. Popović

Mateja je svoj glas ovoga puta pozajmio glavnom liku istoimenog animiranog filma "Sonik", a svojom pojavom na premijeri u jednom beogradskom tržnom centru Mateja je izazvao ogromnu pažnju, a svi prisutni su odmah poželeli da se fotografišu sa ovom Pinkovom zvezdicom. Međutim među onima koji su želeli fotografiju sa Matejom, našli su se i glumci koji su takođe dali svoje glasove za ovaj film.

Foto: Pink.rs/M. Popović

Inače, Sonik je jedna od najpopularnijih igrica u svetu, na osnovu čega je napravljen i film. Sonik pokušava da upravlja svojim životom na Zemlji i odnosom sa novim, najboljim prijateljem, čovekom Tomom.

Foto: Pink.rs/M. Popović

Podsetimo, Mateja je pre nekoliko dana objavio svoju novu pesmu koja nosi naziv "Talija" i koja je za kratko vreme našla put do publike, a spot se nalazi i u čuvenoj Jutjub trending listi. Pesmu možete poslušati u nastavku.

Autor: S. K.

Zadruga

MOLIM VAS DA ME VIŠE NE UPOREĐUJETE SA TELETABISIMA: Mensur žestoko ponizio Đeksona, Mina odmah reagovala! VIDEO)

Domaći

UZBUĐENJE NA SAMOM STARTU! Voditelj Ognjen Amidžić predstavio članove stručnog žirija, "Zadrugovizije''! (VIDEO)

Zadruga

OVO JE SVE ZANIMALO: Koraćeva priznala kako je upoznala Karića i ostavila sve u ŠOKU! (VIDEO)

Zadruga

ZOLA SPOMENUO UGOVOR SA MILJANOM: Zadrugar napokon pokazao PRAVO LICE! (VIDEO)

Zadruga

BORA PRIZNAO DA LI JE ZALJUBLJEN U MILICU KEMEZ: Tara nije mogla više da ćuti, paga udarila gde ga NAJVIŠE BOLI! (VIDEO)

Domaći

VIŠE PUTA JE TELEFONIRAO: VOJIN ĆETKOVIĆ SE SINOĆ SRUŠIO NA PREMIJERI FILMA, a evo gde je bila Sloboda Mićalović za to vreme! Zbog ovoga nije bila uz

'Original Article