Jelavić je završio u bolnici zbog bolova u trbuhu, no mislio je da pati od želučanih problema. Međutim, liječnici su mu dijagnosticirali teško oštećenje srca zbog pretrpljenog infarkta

Matko Jelavić prije nekoliko dana javio se na društvenim mrežama i otkrio da je hospitaliziran zbog infarkta. Sada se ponovno oglasio na Facebooku i napisao da je pušten na kućnu njegu.

“Lijepo se vratiti doma! Mada za bolničko osoblje imam samo riječi pohvale. Sad gutam bombončiće što su mi oni dali (ispred mene na stolu). Hvala svima koji su mi davali potporu. Pokušat ću odgovoriti sljedećih dana na sve vaše poruke i pozive. ŽIVILI SVI MI! U ZDRAVLJU I VESELJU! I LJUBAVI!”, napisao je glazbenik.

MATKO JELAVIĆ PRETRPIO TEŠKI INFARKT: ‘Mislio sam da su želučani problemi. Odmah su me operirali i počela je borba za moj život’

Podsjetimo, Jelavić je završio u bolnici zbog bolova u trbuhu, no mislio je da pati od želučanih problema. Međutim, liječnici su mu dijagnosticirali teško oštećenje srca zbog pretrpljenog infarkta. “Malo o mom zdravlju zadnjih dana. Prije nekih 7 dana zatražio sam pomoć splitske bolnice Križine oko strašnih bolova u želucu. Oni su trenutačno postavili skroz drugačiju dijagnozu: Matko Jelavić ima teško oštećenje srca zbog upravo preživljenoga teškog infarkta! Odmah su me operirali, postavili dva stenta i počela je borba za moj život. Krasne cure i super momci, veliki stručnjaci, zaista se trude oko mene. Vi ste moji heroji! Sada slušam sve Vaše savjete i molimo Boga!”, napisao je pjevač prije par dana na Facebooku.

Original Article