Foto: Profimedia

Melanija Tramp je prepoznatljiva po skupocenm i perfektno stilizovanom načinu oblačenja, ali njene dve nove haljine komentariše ceo svet, piše Lepa srećna.

Melanija je za posetu jednoj osnovnoj školi u Pekingu izabrala Dolče i Gabana haljinu čija cena iznosi 3 975 dolara.

PROČITAJTE JOŠ: 3 NAJLEPŠA KAPUTA ZA JESEN NOSI MELANIJA TRAMP: evo kako da izgledate moderno kao Prva dama Amerike (FOTO)

Dugačka crna haljina je u duhu kineske tradicije i ima originalan floralni dezen, a sudeći po fotografijama Melanija je ovoga puta izbegla štikle, već je u ravnoj obući

Koliko je ova haljina privukla pažnje govori i činjenica da je Melanijina pojava u njoj komentarisana i u Dnevniku prvog programa RTS. Svetski modni kritičari ističu da će kineski dizajneri da se “postide” kada se uporede Melanijana haljina i crna i jednolična modna kombinacija Prve dame Kine.

Prva dama Amerike je učestvovala u školskim aktivnostima sa decom i zajedno sa suprugom predsednika Kine uživala u dečijiom predstavama, a kako svetski mediji javljaju probala je i kaligrafiju.

Kliknite OVDE da vidite drugu haljinu Melanije Tramp!


Article source: http://www.lepaisrecna.rs/lepota-i-stil/moda/21940-melanija-tramp-haljine-prica-dnevnik-rts-prva-dama-amerike-pokazala-najveca-ikona-stila-foto.html