Voditeljica Ana Strizić (30) i poduzetnik Krešimir Milanović (46) više nisu par. Nakon malo manje od dvije godine prekinuli su vezu, piše Story. Brat političara Zorana Milanovića i RTL-ova voditeljica su navodno ostali u prijateljskim odnosima, pa su i na Badnjak bili zajedno u Zagrebu gdje su se prošetali špicom.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Iako su se na početku veze skrivali, javnost je za njihovu ljubav saznala u travnju 2016. Ana se često zajedničkim fotografijama hvalila na društvenoj mreži.

Grgo Jelavić/PIXSELL

Grgo Jelavić/PIXSELL

DA BUDU LIKVIDNI Krešimir Milanović traži Finu: Oprostite nam 15 mil. kn duga

– Ne želim komentirati svoj privatni život – samozatajno nam je tada rekao Milanović. Par je kasnije rekao da su se ‘jednostavno našli’, te da je nešto među njima kliknulo i dogodila se kemija. Početkom ožujka 2016. pohvalili su se izletom u New York i Miami koji je trajao desetak dana.

Riječanka je s Mijom Lujićem prije pet godine dobila sina Mijata.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Milanovićeva tvrtka je 2016. od Fine tražila oprost 15 milijuna kuna kako bi opet bila likvidna. Krešimira su zadnjih godina po medijima često prozivali zbog čudnih poslova. Njegovom poslovnom krahu doprinio je loš posao s atraktivnim zemljištem u Dubrovniku, na kojem je planirao gradnju 40 stanova, no ono je stavljeno pod ovrhu. Sud mu je mjesecima pokušavao dostaviti rješenje, ali nisu mogli ući u trag njegovoj pravoj adresi.

Original Article