Milijana Bogdanović (21) najavila je razvod od Milojka Božića (74) i brak sa Nemanjom Stamatovićem Žapcem (60)! Lepotica iz Pilatovića nije sigurna da će njen ljubavnik, koji je napustio rijaliti „Parovi“ u kom su se smuvali, održati obećanje i ostaviti ženu zbog nje. Zbog toga mu je već našla rezervu – dedu od 70 godina iz Lučana!

Milijana se uznemirila sinoć! Nećete verovati šta je razlog!

– Ukoliko me Nemanja ne sačeka napolju, ili ipak reši da ostane sa ženom, naći ću trećeg! Ima jedan gospodin od 70 godina iz Lučana kog uhodim šest godina. Mnogo mi se sviđa. On je direktor banke u penziji, razveden je i živi sam. Možda me privlači i zato što neće da bude sa mnom.

– Jednom sam bila pripita, pa sam ga poljubila na blic. Rekao mi je da sam previše mlada i da bi mu se svi smejali kako je našao dete. Čak sam mu predlagala da se viđamo tajno, ali ni to nije hteo. Možda se predomisli – kaže Bogdanovićeva.

Ona dodaje da je čvrsto rešila da je više nijedan muškarac ne izdržava.

– Planiram da u 2020. godini kupim sebi stan! U njega ću uložiti sav novac koji zaradim u rijalitiju. Ne želim više da zavisim od muškaraca. Ako ne budem sa Žapcem, barem ću imati svoj dom, pa ću onda nastaviti da uhodim gospodina iz Lučana u kog sam i dalje zaljubljena – obećava učesnica rijalitija.

Važno da je živ

Milojko je, kaže Milijana, prošlost i nema nameru da se miri s njim!

– Definitivno sam stavila tačku na brak! Želim da se što pre raskantam sa Milojkom, a onda da se udam za Žapca, koji mi je obećao da će se razvesti. Nadam se da me čeka napolju. Teško mi je bez njega – priča Milijana, koja na pitanje šta ju je to oborilo s nogu kod Žapca, odgovara:

– Već posle nekoliko dana u vili rodile su se simpatije prema Nemanji, ali nisam bila spremna da napravim prvi korak. Kada mi je prišao, shvatila sam da sam odlepila za njim! Sve mi se sviđa na njemu! On je moj tip muškarca. Savršen je!

– Milojko i ja ne razgovaramo, ali vidim da je ljubomoran. Sigurno mu nije bilo lako kada je gledao kako Žabac i ja vodimo ljubav na metar od njega u spavaćoj sobi. Iskreno, ne zanima me kako on sve to podnosi. Vidim da je živ, to je valjda najbitnije – kaže Bogdanovićeva.

Žabac bolji u krevetu

Milijana tvrdi da je jedan od glavnih problema u njenom braku bio nedostatak seksa.

– Zbog godina i bolesti Milojko nije mogao dovoljno često da vodi ljubav. S njim sam poslednji put imala odnose još pre ulaska u rijaliti. Žabac je mnogo bolji u krevetu od njega! Iako nismo mogli skroz da se opustimo zbog kamera, bilo mi je prelepo dok smo vodili ljubav u „Parovima“ – objašnjava ona za Informer.rs.

Izvor: Informer.rs

Članak Milijana Bogdanović u šokantnoj ispovesti: Privlače me stariji, psihijatar nije mogao da mi pomogne! Imam trećeg dedu! se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article