Miljana Kulić, koja je ostala u drugom stanju sa Ivanom Marinkovićem, bivšim suprugom Goce Tržan, i to u rijalitiju Parovi, ne želi ni da se čije sa ocem deteta.

Što se tiče Ivana Marinkovića. Ne zanima me, to se dogodilo u rijalitiju. Ja sam njega volela, zaljubila sam se u njega. Mi smo imali seksualne odnose, mi smo to želeli. Meni je čak bilo njega žao jer je on bio žrtva svega. Na svojim greškama se uči”, rekla je Miljana, a njena mama je želela da zna kako je to htela da mu pomogne.

Pa družila sam se sa njim, posle se on zaljubio u mene. Sve je prošlo među nama. On je mene zvao, zvao me je sa telefona Ružice Veljković. Spustila sam mu čim sa m videla da je tamo neki Ivan. On sad kaže da će on doći do mene. Ne želim da mi se va. Neka računa da dete nije njegovo. Ako želi da uradimo DNK, a onda će gospodin morati da plaća aloimentaciju. A Budući da nije bio podoban ni prvom detetu. On je samo zaljubljen u alkohol i kazinom. Meni je najlakše da upišem da je otac deteta nepoznat, a dete ako kasnije želi, neću mu uskratititi da viđa oca, ali u mom prisustvu, jer sa pijanicom ne smem ostaviti dete”, pričala je Miljana, dok je Kulićeva mama prevrtala očima.

SvetRajko Ristić/E-STOCK.US

The post MILJANA KULIĆ SPUSTILA SLUŠALICU IVANU MARINKOVIĆU: On me ne zanima, u krštenici će pisati otac deteta NEPOZNAT! Rekacija njene mame je NAJVEĆI ŠOK! appeared first on Svet portal.

Комплетан текст