Miljana sa SUZAMA U OČIMA otkrila zadrugarima kada ide na KIRETAŽU, pa priznala koliko joj je bilo teško kada je uradila ULTRAZVUK! (VIDEO)

showbiz

Miljana sa SUZAMA U OČIMA otkrila zadrugarima kada ide na KIRETAŽU, pa priznala koliko joj je bilo teško kada je uradila ULTRAZVUK! (VIDEO)

Kulićeva je konačno prelomila.

  • Izvor: Pink.rs, Foto: TvPink Printscreen

Ove noći voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 3", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici – RTV Pink.

Marija, da li ste sigurni da se Miljana neće predomisliti u petak (tada je dogovorena kiretaža) – glasilo je pitanje za Mariju Kulić.

Autor: TvPink Printscreen

Sigurna sam da neće – odgovorila je Marija.

Ja sam prvo otišla kod doktorke, plakala sam. Onda je tata došao i rekao mi je: "Miljana, šta god budeš odlučila, tata te voli najviše na svetu, ako će to tebe da unesreći ili da se kaješ zbog toga, tata te podržava." Mene su te tatine reči pogodile. Mislila sam da će mi reći da sam ga obrukala. Ja sam otišla prvo kod ginekologa privatno da to uradim. Kada sam morala da uradim ultrazvuk, ja sam zamolila doktorku da to ne radim, jer mi je bilo mnogo teško. Međutim, to je moralo da se uradi. Rekla mi je da ne može da mi garantuje da će dete biti dobro zbog tih lekova koje sam popila, rekla mi je da mogu živo dete da sahranim. Mnogo mi je loše bilo. Svašta mi je padalo na pamet. Mrzela sam samu sebe i taman da mi urade kiretažu, ja se zakašljem i doktor kaže da ne može pod ovakvim okolonostima da mi da anesteziju – pričala je Miljana kroz suze, a onda nastavila:

Autor: TvPink Printscreen

Konačna odluka je da to uradim 25. oktobra – otkrila je Miljana tačan datum kada će uraditi kiretažu.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

Original Article