‘Svi koji me pratite već dobro znate da liniju održavam zdravom prehranom i vježbanjem, a ne nekakvim lošim dijetama ili tabletama’, poručila je Minea

Renata Končić Minea na društvenim mrežama je objavila da internetom kruže novi oglasi s njezinim imenom i fotografijama. “Ponovno su se pojavili lažni oglasi i web stranica. Ne nasjedajte i prijavljujte”, napisala je voditeljica i pjevačica na storyju.

“Ljubav za sve, samo za prevarante i mutikaše ne! Hvala vam svima koji ste mi javili da su se opet pojavili novi lažni oglasi s mojim imenom i fotografijama. Svi koji me pratite već dobro znate da liniju održavam zdravom prehranom i vježbanjem, a ne nekakvim lošim dijetama ili tabletama”, poručila je.

I OVAJ PUT JE POBRALA SAME KOMPLIMENTE: Minea u uskoj suknji pokazala nikad vitkiju liniju

“Nemojte na sumnjive oglase dati niti jedan klik, a kamoli svoje osobne podatke. Sve moje poslovne partnere kao i proizvode koje osobno koristim možete vidjeti baš ovdje, na mom verificiranom Instagram profilu. Budite mi dobro i čuvajte se”, napisala je.

Voditeljica je s pratiteljima podijelila i upute kako reagirati u slučaju da naiđu na lažne oglase.

Minea se na internetske prevarante požalila i u kolovozu prošle godine. Tada je napisala da su joj neovlašteno ukrali fotografije i iskoristili ih za seriju fotomontaža i lažni Instagram profil.

GODINE JOJ NE MOGU NIŠTA: Naša voditeljica pozirala u uskim kožnim hlačama: ‘Što si starija, to si ljepša…’

Original Article