Rastrgana između privatnih i poslovnih obveza, pjevačica je olakšala dušu na Instagramu

Majčinstvo je ponekad uistinu iscrpljujuće i to će vam reći svaka mama s malim djetetom. Još ako paralelno imate karijeru i hrpu obožavatelja koji od vas svaki dan očekuju nove materijale – nije nimalo lako.

Rastrgana između privatnih i poslovnih obveza, pjevačica Franka Batelić (28), koja je početkom godine dobila prvo dijete s nogometašem Vedranom Ćorlukom, osjetila je potrebu da olakša dušu na Instagramu.

FRANKA BATELIĆ OBJAVILA VESELU VIJEST O SINČIĆU: ‘Krenuli smo! Oskar, mama, izdržite’

Simboličan fotokolaž

“Kako da se kloniram pa da mogu stići sve, biti svugdje u isto vrijeme? Malo je ovo jedno tijelo da fizički sve obavi i savlada”, napisala je lijepa Istrijanka i upitala svoje pratitelje ima li među njima onih koji “žongliraju rukama i nogama ovih dana”.

Nedugo prije toga, Franka je također u jednoj objavi na Instagramu dala do znanja koliko joj je majčinstvo promijenilo život.

“Prije samo godinu dana mislila sam da znam što me čeka. I onda stigne Viktor i preokrene mi život, resetira ga na nulu i krenem zajedno s njim ponovno učiti, smijati se drugačije, intenzivnije, voljeti svemirski, previše. Shvatim da dan ima premalo minuta, da je san neuhvatljiv, da briga samo raste, da nema toga što mama ne može i da nema osjećaja ravnog onome kada ti se dijete nasmije i baci u zagrljaj”, napisala je pjevačica prije 10-ak dana.

Original Article