Pevačice Dara Bubamara šokirala je javnost svojom izjavom o školovanju sina. Ona je u razgovoru za Kurir pričala o o odnosu sa bivšim mužem Milanom Kesićem i odgajanju njihvog sina Koste.

Darini komentari su izazvali lavinu reakcija. Evo šta je rekla o školovanju sina!

„Moj sin ne ide u ove seljačke škole, već u privatnu u školu, gde su deca uspešnih roditelja, političara i sportista. Nisu glupa seljačka zavidna deca, nego su pametna i znaju ko je Dara Bubamara. To su deca koja kažu, tvoja mama je vrh! Moj Kosta bi u slučaju da ga neko zadirkuje za mamu opalio šamar i rekao mu, ne obraćaj mi se više. Psihički je jak, zna sve probleme koje je majka imala i o tome smo razgovarali. Imamo otvoren odnos“, rekla je Dara za Kurir.

O bivšem suprugu Milanu rekla je da joj je „na prvom mestu“, odgovarajući na pitanje šta bi poželela u 2020. godini.

„Da mi sin bude živ i zdrav, brat, prijatelji, bivši muž Milan. On mi je možda i na prvom mestu, on mi je deo porodice. Cenim ga kao čoveka, a mnogo se volimo kao prijatelji. Ne bih drugo da iznosim u javnost. On je najbolji čovek od svih muškaraca s kojima sam bila“, rekla je Dara.

Na pitanje da li će se možda pomiriti sa njim, zagonetno je odgovorila – „mi nismo posvađani“.

Srećne žene ne sede na bedemu, već se vozaju na skupocenim jahtama

The post Moj sin ne ide u ove seljačke škole, već u privatnu, gde su deca pametna i znaju ko je Dara Bubamara appeared first on Luftika.

Original Article