AKTUELNO

Domaći

MOMCI, NIKAKO NE PRIZNAJTE… Poznati pevači u 'Magazinu In' progovorili o preljubama, pa jačem polu poslali jasnu poruku! (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: TV Pink Printscreen ||

Damama se ovo neće dopasti!

Sanja Marinković, autorka i voditeljka omiljene vikend emisije ''Magazin In'' predstojeće subote o aktuelnim temama razgovaraće sa: pevačima Željkom Samardžićem, Goranom Gluhakovićem, frontmenom grupe ''OK bend'', pevačicom Jelenom Tomašević i glumcima Zoranom Pajićem i Janom Milić Ilić.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom emisije povela se polemika na temu muško-ženskih odnosa, a najglasniji bili su pripadnici jačeg pola. Goran Gluhaković je imao jasan stav po pitanju preljuba od strane muškaraca.

– Znači momci, ne priznajte nikako – poručio je Goran OK bend u emisiji ''Magazin In'', a na ovu temu je imao šta da kaže i Željko Samardžić, te je dobacio:

Foto: TV Pink Printscreen

– Po svaku cenu, ne – poručio je Samardžić.

pročitajte još

I ONA ĆE USKORO POSTATI TETKA! Anastasija progovorila o Veljkovom i Bogdaninom detetu, pa priznala OVO! UPOREDILA SE SA NJOM: Nismo oca imali, ali jes

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu TV Pink u subotu, 7. decembra u 17 časova!

Autor: Pink.rs

Zadruga

BRUTALNO! Banetova devojka poslala ŽESTOKU poruku preko Mine Vrbaški, Čolak će poludeti! (VIDEO)

Zadruga

ŽELI DA JE RASTAVI OD MLAĐE? Milan otkrio Nini nešto o cimeru, pa se odmah POKAJAO! (VIDEO)

Zadruga

ZADRUGARI ĆE POBESNETI: Saška se zavukla u kupatilo tokom žurke, pa sakrila SAV NOVAC U BRUSHALTER! (VIDEO)

Zadruga

OVOME SE BAŠ NISU NADALI! Stiglo pismo Velikog šefa! Prodavnica je otvorena, a evo ko će IĆI U KUPOVINU! (VIDEO)

Zadruga

REŠIO DA PRECRTA SVE BIVŠE: Vladimir Tomović u nežnom zagrljaju Milice Kemez tvrdio da su Mina, Ivana i Maja prošlost! (VIDEO)

Zadruga

OVDE TREBA DA KUCAŠ! Vladimir upozorio Gocu pre ulaska u sobu za izolaciju, kada je upala kod Nataše i Zole, Čolić poručio: Gde će ti duša? (VIDEO)

'Original Article