AKTUELNO

Domaći

NA DAN ZALJUBLJENIH! Nakon razvoda, ćerka Mikija Jevremovića otpočela novu romansu! Osvanula prva fotografija Jelene Jevremović sa verenikom! Ovako on izgleda!

Izvor: Pink.rs, Foto: Instagram.com/jevremoviceva ||

Uživaju u ljubavi!

Jelena Jevremović, ćerka legendarnog pevača Mikija Jevremovića, konačno je zadovoljna i srećna. Naime, nakon smrti oca, Jelena je doživela bračni brodolom kada se razvela od Predraga Nedeljkovića, koji je 2017. godine uhapšen zbog posedovanja velike količine narkotika i oružja. Sam razvod je trajao dugo i bio je veoma mučan, ali kako uvek posle kiše dođe sunce, tako sad i Jelena ponovo ima osmeh na svom licu.

Jelena je ponovo zaljubljena i srećna, a sada je sigurna da je pored sebe našla pravog muškarca. Iako su se verili pre nekoliko meseci, ona ga do sada nije prikazivala u javnosti, ali je sada rešila da to i učini.

Ono što su svi zaključili jeste da su Jelena i njen verenik prelep par, te da idu jedno uz drugo, a mnogi su im poželeli sreću i da im ljubav traje do kraja života.

Foto: Instagram.com/jevremoviceva

Autor: N. Vujčić

Domaći

SVOJU ROMANSU SU KRILI OD SVIH, A SAD SE LJUBE I GRLE NA SVAKOM KORAKU: Milica Todorović objavila snimke na kojima razmenjuje nežnosti sa Strugarom u

Domaći

U KRATKOJ HALJINI sela Darku u krilo, a evo kakvu poruku joj je on uputio! Marina je prava BOMBA! (FOTO)

Domaći

LUKAS ODVEO NOVU DEVOJKU U ITALIJU: Zbog njihove fotografije sa plaže usijao se internet!

Domaći

MAGNET ZA ŽENE! Ćerka Siniše Mihajlovića je prava LEPOTICA, a sada je odlučila da pokaže dečka! Dame ostavlja bez daha! (FOTO)

Showbiz

ZGODAN DO BOLA! Ovako izgleda 13 godina mlađi dečko Britni Spirs, devojkama neće biti dobro kad vide njegove MIŠIĆE! (FOTO)

Zadruga

UZAVRELE STRASTI: David radi sve kako bi Ani ugodio! Posle zajedničkog tuširanja, MASIRAO JOJ STOPALA! (VIDEO)

'Original Article