Nova sezona popularnog agro realityja ‘Ljubav je na selu’ počela je prije nekoliko dana, a već se naziru prve simpatije. početno stanje obećava, a lako bi se moglo dogoditi da novi farmeri svojim dogodovštinama zasjene one iz prošle sezone.

Jesu li Dino i Josipa ostali zajedno?

Foto: RTL televizija

Kada je Marijana u finalu sezone upitala Dina traje li još njihova veza, Dino se nije sramio priznati da traje.

– Naravno da traje – kazao je.

– Znači vas dvoje ste zajedno? – upitala je Marijana.

– Pa recimo da jesmo, ako nismo, na dobrom smo putu da budemo zajedno’ – otkrio je Dino, dok se Josipa smješkala. Jesu li ostali zajedno nije poznato.

Zaljubljeni Sandra i Tin

Foto: RTL televizija

Sandra Blažina iz Durlinaca i dalje je u sretnoj vezi s Tinom Mirtom. Simpatičan par ostao je zajedno i nakon snimanja emisije, a da se vole isto kao i prije otkrila je Sandra.

– Pa mi dvoje smo super! Puno radimo, puno putujemo. Uživamo i dalje jedno u drugome. Tin je u Hrvatskoj, tako da smo svaki dan zajedno. Odlazimo na razna događanja, i veselimo se vremenu koje je pred nama. Jer ono najljepše za nas tek dolazi – rekla je.

Foto: privatni album

Na pitanje hoće li uskoro pred oltar, Sandra se samo tajnovito smješka.

– Nismo još u braku, ali tko zna što vrijeme nosi, he-he, sve dolazi u svoje vrijeme! otkrila je.

Manekenka Neva postala je mama

Nevenka Bekavac | Autor: Miranda Cikotic/PIXSELLFoto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Veteranka showa ‘Ljubav je na selu’, Nevenka Bekavac, prvo je Goranu Žigi otišla s imanja, zatim je Ranku Pavloviću Rumenom tek pozirala kao manekenka, a za Marka Šatovca je rekla da bi voljela da igra tenis i da je ‘veći nivo’.

Foto: Snimio čitatelj

Neve se u mladosti bavila manekenstvom i, kako kaže, pravi je sportski tip. U međuvremenu se udala za Sinjanina Zvonu Petričevića kojeg je upoznala u Međugorju te su dobili sina Stjepana.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Alojz ‘zagorski Putin’ Kanceljak

Foto: RTL televizija

Definitivno najveće reality iznenađenje 2016. je Alojz Kanceljak. Šarmantni Lojzek, poznati i kao ‘zagorski Putin’ napravio je pravi krš i lom u showu ‘Ljubav je na selu’.

sprva tih i povučen Alojz prvo se seksao s ‘osebujnom’ Anjom Boronjek koju je zatim poslao kući, da bi se zatim zaručio sa Snježanom Strugar iz Prigorca kraj Varaždina. No unatoč tome što joj je darovao prsten, od Snježanina vjenčanja sa zagorskim Putinom nije bilo ništa jer se zaljubio u 13 godina mlađu nezaposlenu kuharicu Moniku Peček iz Budinščine. Upoznali su se na Facebooku.

Ako je Alojzu isprva bilo drago što ga prepoznaju, sad se teško nosi s teretom slave. Kaže da nigdje nema mira jer ga stalno zaustavljaju na cesti i traže zajedničku fotografiju.

Foto: PixsellOriginal Article