AKTUELNO

Domaći

NADA SE NJENOJ PROMENI! Kristijan otkrio kako je upoznao Maju, pa ŠOKIRAO sve jednom rečenicom: BILA BI SA MNOM, DA NISAM TAKIJEV PRIJATELJ! (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Pink.rs/Jelena Simonović,E-Stock/Časlav Vukojičić ||

Neočekivano!

U toku su Nominacije. Zadrugari večeras biraju između Maje Marinković i Marka Markovića. Naredni koji je birao između njih je Kristijan Golubović:

Foto: TV Pink Printscreen

Marko me je iznenadio od kako sam ga bolje upouznao. Mislio sam da je kao Tomović svuga igranja nigde je*anja. On je mladi lav, jedva uspeva da održi čopor. Nema konkurenciju ovde, jer se ostali mladi lavovi ne mešaju u veze sa njegovim kandidatkinjama. Fin je i dobar momka, vidim da treniram, nismo se još upoznali, ali me je jako iznenadio što se ne folira. Izvini što sam o Staniji bilo šta rekao, ali imam pravo jer mi je uvredila majku, ženu, dete, na mene možete da se*ete, ali familiju mi ne dirajte. Stavljam tačku na to da je jako dobar dečko – rekoa je Kristijan pa komentarisao Maju:

Ja sam o njoj sve i svašta rekao, ali da ne poznajem njenog oca, ja bih bio njen tip. Ona bi sigurno bila sa mnom, ja se sećam kada ju je Taki doveo sa tri godine u Beloj haljini, on se pohvalio da je to njegovo čedo, bila je buljava mala devojčuca, a sada je porasla u ovo. Nazivao sam je svakakvim imenima, a predstavila sam se na najgadniji način. Nikako da se popravi,. ali nadam se da će doći dan kada će se promeniti. Nadam se da će biti kao njen otac, i šetati svoje čedo. Šaljem Marka, jer nju ne mogu – rekao je Krisitijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

Domaći

VRATIO SE NJOJ?! Filip Car pružio podršku Mini Vrbaški na snimanju spota sa Elektrom! Svojom objavom ŠOKIRAO SVE! SHVATIO DA MU JE ONA JEDINA PRAVA LJ

Zadruga

SVE ZBOG KREVETA! DJ Tamaris zaratila sa Cvetom jer ju je ogovarala, pa u sukob umešala Adama i Miljanu! NIKAKO DA NAĐU ZAJEDNIČKI JEZIK! (VIDEO)

Domaći

PROVALJENA?! Sofija Una na stubu srama zbog odnosa sa Matorom! Ša udario NIKAD ŽEŠĆE na zadrugarku, pa ušao u sukob sa Aleks Nikolić! Nešković tvrdi d

Domaći

ON JE KRIV ZA SVE! Dalila otkrila razlog PUCANJA prijateljstva sa Anđelom! ŠOK! (VIDEO)

Domaći

SKANDALOZNO! Dalila pokušala da UCENI voditeljku, zahtevala da se ne pominje njen dečko Luka, pa BAHATO NAPUSTILA EMISIJU! (VIDEO)

Domaći

POMIRILI SE BAKA PRASE I ANJA BLA! Influenseri ponovo zajedno, jutjuber šokirao javnost OVIM potezom – palo ljubljenje uživo u klipu! (FOTO)

Original Article