Toma Panić nedavno je imao razgovor sa Nadeždom Biljić, a ona mu je tada očitala lekciju.

Nakon toga, Toma je u ekonomskom dvorištu napisao poruku za Nadeždu i njihovo dete, a sada je tim povodom odlučila da se oglasi i Nadežda na svom Instagram profilu:

„Malo je ovo iskupljenje za sve što si uradio, a na snimcima ćemo videti ko je kome šta pisao, a ko nije. Ko je kome p***o i ko je koga j***o, sad si se setio nas, ali dobro, lep gest. Za promenu, prvi put pokazuješ da umeš da budeš romantičan, a i moram da ti priznam, odlično crtaš srca. Vidi se da u to unosiš posebnu emociju. Imaš devet meseci da se izvučeš iz kanala pa biraj ko i šta ti je bitnije, dragi moj „tigriću“, poručila je Nadežda.

View this post on Instagram

Malo je ovo iskupljenje za sve sto si uradio,a veceras u snimcima ćemo videti ko je kome šta pisao a ko nije ko je kome p***o i ko je koga j***o sad si se setio nas,ali dobro lep gest za promenu prvi put pokazuješ da umeš da budeš romantičan,a i moram da ti priznam odlično crtas srca vidi se da u to unosiš posebnu emociju 😉imaš 9 meseci da se izvučes iz kanala pa biraj ko i šta ti je bitnije dragi moj “TIIIIGRICU”

A post shared by nadezda (@nadezda_biljic_official) on

Članak Nadežda Biljić očitala Tomi lekciju: Malo je ovo za sve što si uradio! (FOTO) se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article