AKTUELNO

Domaći

NAJBOLJI PRIJATELJ NEDE ARNERIĆ otkrio gde je bila 10 dana pred smrt, pa ispričao DETALJE za koje niko NIJE ZNAO! (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Pink.rs/D. Božović ||

Svi su je voleli!

U Jugoslovenskoj kinoteci danas je održana komemoracija legendarnoj glumici Nedi Arnerić. Brojni prijatelji i kolege bili su danas u sali u kojoj je komemoracija počela minutom ćutanja.

Foto: Pink.rs/D. Božović

Nakon toga, mnogobrojne Nedine kolege održale su govor, zbog kojih niko nije mogao da zadrži suze, a glumičin prijatelj je otkrio neke detalje koje niko nije znao.

– Šta sada reći, kao da je sve rečeno. Pre desetak dana bila si na skijanju. Rekla si za moj keks da nije isti kao uvek, falio je limun. Napravio sam nove sa limunom. Uvek je Neda bila precizna. Tih 35-40 godina kako smo učetvoro putovali na Nove godine, letovanja i jedrenja, nije da bacimo pikavac u more. I sada Miša i ja smo kuvali, ali pranje sudova je njeno. Da se picne kuća i održava red, često sam je zvao dobrica – ispričao je na komemoraciji najbolji prijatelj Nede Arnerić, a onda otkrio kako je ona gledala na smrt:

Foto: Pink.rs

– Čuje ona sve to, objašnjavala mi je, samo promeniš stanje, onda si tu. Jer ako postoji ljubav onda traješ. Dogovarali smo se za skijanje da ga ponovimo u martu… Letovanje. Sada više nećeš skijati, a ja ne želim – završio je on.

Foto: Pink.rs

pročitajte još

RADOVALA SE NA SCENI, A ONDA JE NASTUPILA DEPRESIJA! Kolege nisu mogle da zadrže suze na komemoraciji Nedi Arnerić, a njene reči KIDAJU DUŠU! (VIDEO)

Autor: D. B./ N. V.

Domaći

OBJAVLJENO VREME KOMEMORACIJE I KREMACIJE NEDE ARNERIĆ: Evo kada će biti ispraćena na večni počinak!

Domaći

SAHRANA NEDE ARNERIĆ DALEKO OD OČIJU JAVNOSTI? Porodica ima poseban plan

Showbiz

Preminuo POZNATI GLUMAC kog su svi obožavali! Uzrok smrti još nije utvrđen!

Domaći

OTKRIO SVE! NJOJ OVDE TREBA MOMAK: Novinar izneo stvari koje niko od Zadrugara nije znao o Luni Đogani! (FOTO+VIDEO)

Domaći

UMRLA JE DESET DANA PRED GODIŠNJICU SMRTI SVOG SUPRUGA: On je bio najveća ljubav Nede Arnerić!

Showbiz

OVO NIKO NIJE ZNAO: Učesnik OTKRIO DA JE IMAO SE*S SA ANĐELOM U ZADRUZI! (VIDEO)

'Original Article