Zvonimir i Leonarda upoznali su se 1989. kada je nogometaš ušao u butik u kojem je ona radila

Bivši nogometaš Zvonimir Boban sporazumno se razišao sa suprugom Leonardom s kojom je u braku bio 28 godina, piše Večernji list.

“Lea i ja smo se razišli i živimo odvojeno. Nastaviti ćemo zajednički voditi brigu o našoj djeci u skladu i u velikom poštovanju koje imamo jedan prema drugom. Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način. Više se nećemo očitovati o ovoj temi za koju smo mislili da nikada neće doći u naš život”, izjavio je Boban za Večernji.

Zvonimir i Leonarda Boban 2010.Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Upoznali su se 1989. godine kada je nogometaš ušao u butik u kojem je Leonarda radila. Vjenčali su se u Milanu 1993. godine, a nakon toga se Leonarda prestala baviti manekenstvom i posvetila obitelji.

Nakon četiri godine braka posvojili su djevojčicu, a 2003. i dječaka Gabrijela. Četiri godine kasnije posvojili su blizance, a 2009. postali su biološki roditelji djevojčice.

Posljednjih nekoliko godina rijetko su se pojavljivali zajedno u javnosti, no oduvijek su bili na glasu kao jedan od najdiskretnijih poznatih hrvatskih parova.

Original Article