Rosanna je na Instagramu objavila fotografiju s blizancima i suprugom te zahvalila osoblju bolnice

Bivša Miss svijeta Rosanna Davison rodila je jednojajčane blizance nakon 14 pobačaja. Manekenka (36) i njezin suprug Wesley Quirke ranije su dobili kćer Sophiju, a blizancima su dali imena Hugo i Oscar.

Rosanna je na Instagramu objavila fotografiju s blizancima i suprugom.

“Naši lijepi i zdravi jednojajčani blizanci, Hugo i Oscar, jutros su sigurno stigli na svijet i naša srca pucaju od ljubavi. Upravo tako, postali smo peteročlana obitelj i svi su nam se snovi ostvarili”, napisala je te zahvalila osoblju bolnice.

Ranije je otkrila da je imala probleme s plodnošću. Liječnici su joj rekli da vjerojatno nikada neće moći imati djece zbog disfunkcije imunološkog sustava. “Borili smo se s četrnaest pobačaja u posljednjih nekoliko godina prije nego što smo napokon Sofiju dočekali uz pomoć surogat-majke. Rečeno mi je da vjerojatno nikada neću moći nositi vlastitu bebu zbog sumnje na disfunkciju imunološkog sustava, što brojni medicinski tretmani nisu uspjeli ispraviti”, ispričala je.

“Dakle, to što sam prirodno ostala trudna i što imamo blizance je potpuno slučajno i za nas je apsolutno ostvarenje sna”, rekla je.

Original Article