Damir Kedžo otkrio je da trenutno ne razmišlja o prijavi na Doru

Nakon što je HRT odlučio da nas Damir Kedžo neće predstavljati na Eurosongu 2021. te da će se ponovno organizirati Dora, glazbenik je otkrio hoće li se i iduće godine prijaviti na Doru.

I ANEZI JE PODRŽALA DAMIRA KEDŽU: ‘Ne brinem se ja za njega, sve mu je ovo ionako marketinški plus…’

“Trenutno ne razmišljam o novoj prijavi na Doru”, rekao je za Story.

Kedžo se o cijeloj situaciji oglasio još ranije na svom Instagramu. “Cijelo ovo DORA 2020. iskustvo je bilo puni krug. Od sreće do tuge, od pobjede do otkazivanja Eurovisona zbog Covida 19 , pa do otkazivanja mene kao izravnog predstavnika za Rotterdam 2021. Hvala svima, mom bendu, curama koje su sa mnom dijelile pozornicu u Opatiji i ovu virtualnu dok smo ljudima diljem Europe i svijeta pjevali “Divlji vjetre” online.

HRVATSKI GLAZBENIK OBJAVIO: ‘Nemojte se prijaviti na Doru. Neka ide samo Kedžo…’

Hvala svim ljudima iz mog tima i svima koji su dali srce i dušu u ovih par mjeseci da se za našu glazbu i našu zemlju čuje u najboljem mogućem svjetlu. Hvala svima na podršci i potpori sada kada znamo da je HRT odlučio da ima novo natjecanje i da nas u Rotterdamu 2021. izravno ne predstavljam ja. Nije jednostavan ovaj roller coaster emocija i promjena izdržati, zato hvala još jednom svima i jedva čekam s vama prolaziti sve ono što će nam donijeti budućnost. Računajte na mene i najbolju moguću glazbu i emocije koje ću vam donijeti, a ja računam na vas. Ništa mi drugo ne treba. Volim vas ljudi”, napisao je u emotivnoj objavi.

Original Article