Glumica Katarina Radivojević kaže da ju je često fizički izgled ograničavao kad su uloge u domaćim serijama i filmovima u pitanju, ali da joj je na privatnom planu doneo dosta dobrih stvari, kao i dan-danas.

TAJNA ČUVANA 22 GODINE! Ovako je Danica iz filma "Lajanje na zvede" dobila glavnu ulogu: Sela pored reditelja i uradila OVO

TAJNA ČUVANA 22 GODINE! Ovako je Danica iz filma Lajanje na zvede dobila glavnu ulogu: Sela pored reditelja i uradila OVO

OBOLEO JE OD UŽASNE BOLESTI! Pulen "Južnog vetra" prošao je kroz PAKAO – Krio sam ISTINU, da me ne bi SAŽALJEVALI (VIDEO)

OBOLEO JE OD UŽASNE BOLESTI! Pulen Južnog vetra prošao je kroz PAKAO - Krio sam ISTINU, da me ne bi SAŽALJEVALI (VIDEO)


TAJNA ČUVANA 22 GODINE! Ovako je Danica iz filma Lajanje na zvede dobila glavnu ulogu: Sela pored reditelja i uradila OVO


TAJNA ČUVANA 22 GODINE! Ovako je Danica iz filma "Lajanje na zvede" dobila glavnu ulogu: Sela pored reditelja i uradila OVO

sledeća vest

Katarina Radivojević na neko vreme povukla se iz javnog života, a kako kaže, to joj je prijalo. Sada se vratila ulogom u filmu “Vikend sa ćaletom”, a uskoro je očekuje istoimena serija kao i “Nečista krv”, koja će se emitovati na RTS-u. Osim toga, snimala je i seriju “Ljubav ispod zlatnog bora”, tako da joj je, kako naglašava, leto bilo radno.

youtube/Zenska Tv

Malo sam napravila pauzu od javnosti i moram da priznam da mi to prija u ovim godinama. A i priroda mog službenog posla, koordinatora kulture pri našem konzulatu u SAD mi ne dozvoljava da se toliko pojavljujem u javnosti, što mi iskreno odgovara. Smatram da treba da se pojavim onog trenutka kada imam pravi povod za to. Zato je sada više nego dovoljno da sam u medijima, jer se emituje film “Vikend sa ćaletom”. To jeste mala, ali značajna uloga. Osim toga, radila sam “Nečistu krv” u režiji Milutina Petrovića i “Ljubav ispod zlatnog bora” reditelja Slobodana Šuljagića. Radujem se i tim ulogama – kaže za “Super TV” Katarina Radivojević, koja kroz osmeh dodaje:

– Prešla sam celu Srbiju. Tako da sam ovog leta najviše bila po Srbiji. To mi je, moram da priznam, na neki način prijalo.

SMRT SLOMILA CELU ESTRADU! Pevač se oprostio – Nema tih reči koje mogu da opišu kako se OSEĆAM! Nedostajaće mi dok sam ŽIV!

SMRT SLOMILA CELU ESTRADU! Pevač se oprostio - Nema tih reči koje mogu da opišu kako se OSEĆAM! Nedostajaće mi dok sam ŽIV!

ZBOGOM, DRAGOJLO! POTRESNI DETALJI iz života MIRKA BABIĆA koji nas je napusio – ZBOG RAKA GRLA 3 GODINE NIJE GOVORIO!

ZBOGOM, DRAGOJLO! POTRESNI DETALJI iz života MIRKA BABIĆA koji nas je napusio - ZBOG RAKA GRLA 3 GODINE NIJE GOVORIO!

Sada se ponovo vraća epohi kroz film “Hadžijino zvono”, odnosno seriju “Nečista krv”.

– Volim epohu. Ona na izvestan način iziskuje nošenje kostima u slojevima leti, što je kao otežavajuća okolnost, ali meni to nije teško palo. U ovoj seriji i filmu jašem, kao i u “Ljubav ispod zlatnog bora”, na Zlatiboru, što je bio izvesni izazov. Tako da sam ove godine provela koliko sam mogla na konjima, s obzirom na to da imam problem sa leđima. Nije bilo sve jednostavno, ali mogu da se pohvalim da nisam tražila dublera nego da sam sve to sama izvela – otkriva Katarina.

HIT dodatak/informer

Iako je imala zdravstvenih problema, Katarinu smo pitali da li je na sve spremna zbog uloge.

– Nisam baš na sve spremna. Trudim se koliko mogu i koliko mi moje zdravstvene okolnosti dozvoljavaju da budem profesionalna i sve što mogu sama da uradim, to uradim – naglašava ona.

Katarina godinama važi za jednu od najlepših dama sa domaće javne scene, pa to breme ponosno nosi. A da li joj je lepota nešto oduzela, glumica odgovara:

– To još uvek ne mogu da kažem, zato što je moj život možda tek na polovini. To mogu da kažem za 20, 30 godina. Istina je ta da me je to na neki način ograničilo u smislu srpske kinematografije, gde su ženske uloge uglavnom dodeljne nekako napaćenim ženama. Iako sam ja isto napaćena, ali to ne emitujem tako. Verovatno me fizički izgled ograničava u tom smislu. U drugom smislu doneo mi je lepih stvari. A donosi i dan-danas.

HIT dodatak/informer

O njenom ljubavnom životu poslednjih godina se malo zna, pa da li je fizički izgled uticao na to da mnogi muškarci nisu imali hrabrosti da joj priđu jer su se plašili da će ih lepa glumica odbiti, Katarina kaže:

– Ne znam da li su se plašili (smeh). Oni koji su trebali da priđu i prišli, oni se nisu plašili – istakla je ona, koja sada ima ozbiljnu funkciju u Njujorku.

– Meni je ta funkcija došla u periodu života kada mi možda baš takva stvar prija, da se malo povučem iz javnosti. Bavim se glumom ne da bih bila slavna i da bih bila u javnom životu, već zato što to volim. A to mi je donelo slavu i popularnost koja mi nije uvek prijala i koju ne smatram da mogu dovoljno da naplatim u Srbiji. I onda mi je ovo došlo u pravom trenutku, što mi se dopada. Taj posao koji radim – volim. Trudimo se da u dogovoru sa našom konzulkom i konzulatom promovišemo mlade ljude koje traže svoje mesto pod suncem u Njujorku. I ja sama mogu da svedočim, jer sam otišla u taj grad pre deset godina i znam koliko je to teško. To mi je dalo dodatnu motivaciju da mogu nekome, eto, svojim angažovanjem na taj način da pomognem. Isključivo se trudimo da promovišemo naše ljude. To nam je motiv – priča ona.

Kako je već deceniju u jednom od najpopularnijih gradova na svetu, nametnulo se pitanje da li je Njujork sada prva i glavna kuća ove harizmatične glumice.

– Jeste. Sada je Njujork postao prva kuća. Mada volim i uvek ću voleti Beograd – kaže ona.

Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ

Original Article