Ti si govno zbog svega što si radio tim ženama, vikao je razjareni gost restorana, imena Steve, na producenta.

Harvey Weinstein (65) tamo je ručao sa svojim stručnim savjetnikom koji mu je ‘dodijeljen’ u klinici ‘The Meadows’, gdje se liječi od ovisnosti o seksu od listopada prošle godine.

[video: 1197530 / ]

Steve je producenta, optuženog za silovanje i seksualno zlostavljanje preko osamdeset žena, napao pri izlasku iz restorana. Gost je navodno tražio svog prijatelja da ga snima od trenutka kada je prišao Weinsteinu.

Foto: Sanctuary Camelback Mountain Resort Restoran ‘Elements’ u kojem je Harvey Weinstein napadnut

Voditelj restorana tvrdi da je Steve na njega nasrnuo jer se Weinstein odbio fotografirati s njim za vrijeme ručka.

Bijesni gost dva puta je ošamario producenta, a prema pisanju TMZ-a, holivudski moćnik se jedva zadržao na nogama.

U klinici ‘The Meadows’, u kojem su se od ovisnosti o seksu liječi i Kevin Spacey (58), Weinstein prolazi i kroz program kontroliranja bijesa. Boravak u klinici, osramoćeni filmski mag, kao i Spacey, mjesečno plaća 200 tisuća kuna.

Foto: PATRICK FALLON/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL FILE PHOTO: Actor Hayek attends the Hollywood Foreign Press Association (HFPA) and InStyle celebration of the 75th Annual Golden Globe Awards season at Catch LA in West Hollywood FILE PHOTO: Actor Salma Hayek attends the Hollywood Foreign Press Association (HFPA) and InStyle celebration of the 75th Annual Golden Globe Awards season at Catch LA in West Hollywood, California, U.S. November 15, 2017. REUTERS/Patrick T. Fallon/File Photo Patrick Fallon

Otkad je objavljen članak u New York Timesu u kojem ga mnoge glumice i suradnice optužuju za seksualno uznemiravanje, maltretiranje i silovanje u periodu od trideset godina, Weinstein se rijetko pojavljuje u javnosti. Iako boravi u klinici ‘usred ničega’ u Arizoni, katkad ga paparazzi uhvate u restoranu ili trgovini. Producent tada najčešće na glavi ima nabijenu šiltericu te sunčane naočale.

Foto: The Meadows Weinstein boravi u klinici ‘The Meadows’, a program za liječenje od ovisnosti o seksu zove se ‘Nježni put’

Producenta je 84 žene optužilo za zlostavljanje, a mnoge od njih detalje neugodnog iskustva iznijele su u javnost. Asia Argento, Rose McGowan, Ashley Judd, Annabella Sciorra, Rosanna Arquette, Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Lucia Evans, Salma Hayek, Ambra Battilana i mnoge druge progovorile su o maltretiranju koje su, neke od njih, trpjele godinama. Glumice poput Mire Sorvino i Ashley Judd također su otkrile da im je Weinstein, jer su ga odbile, sabotirao karijere.

Paramount Pictures Celebrates Blu-ray and DVD Debut Of "Star Trek: Into Darkness"

Paramount Pictures Celebrates Blu-ray and DVD Debut Of "Star Trek: Into Darkness"

OZBILJNE OPTUŽBE Paul Sorvino: Weinsteina ću ubiti, moja kći to nije zaslužila

Skandal je pokrenuo lavinu u Hollywoodu. Osim što su nakon Weinsteina ‘pali’ i mnogi drugi zlostavljači, poput Spaceyja, redatelja Jamesa Tobacka i Bretta Ratnera, komičara Louisa C.K-a…

‘Tvornica snova’ se ujedinila i na nedavnim dodjelama nagrada Zlatni globus, kada su žene, ali i muškarci došli odjeveni u crno ne bi li izrazili podršku žrtvama seksualnog nasilja.

The 75th Golden Globe Awards - Press Room - Los Angeles

The 75th Golden Globe Awards - Press Room - Los Angeles

‘WEINSTEIN NA TAPETI’ Zlatni globusi: Pobjeda ‘Velikih malih laži’ i glumice u crnini

Original Article