NAPRAVILA KOLAPS: Mia Borisavljević BLOKIRALA ulice ovog grada! Svi ostali bez teksta! (FOTO)

showbiz

NAPRAVILA KOLAPS: Mia Borisavljević BLOKIRALA ulice ovog grada! Svi ostali bez teksta! (FOTO)

Isplivali detalji!

  • Izvor: Blic.rs, Pink.rs, Foto: Pink.rs

Pevačica Mia Borisavljević napravila je pre nekoliko nedelja pravi haos na ulicama Turske. Ona je potpuno blokirala jednu od glavnih ulica u Antaliji i to usred sezone, kada je ovaj grad pun turista.

Autor: Printscreen YouTube/daVideo

Mia je dugo razmišljala gde bi mogla da ode krajem leta da snimi spot za pesmu „Zaljubljiva“ i odlučila je da sa čitavom ekipom ode u Tursku. Tu su bili njeni brojni prijatelji, ali i frizer, šminker, stilista. Ekipa se tamo maksimalno opustila, a budući da je trebalo da snime spot, u jednom trenutku su zakrčili glavu ulicu u Antaliji. Iako su imali sve dozvole koje su im potrebne, Antalija je tokom čitavog leta apsolutno puna turista, ali i lokalnog stanovništa. To je predstavljalo problem, jer je dodatno i zakrčena saobraćajem. Kako je Mia sa ekipom zatvorila ulicu, tako ljudi nisu znali šta se dešava, već su prilazili da provere o čemu je reč – kaže izvor, a Mia to potvrđuje.

Autor: TvPink Printscreen

Istina je da smo imali interesantnu situaciju. Ipak, drago mi je da je sve prošlo u najboljem redu, najpre jer smo imali sve potrebne dozvole – kaže Mia.

Pink.rs

Original Article