Nataša Bekvalac se ne slaže sa kolegama koji se žale zbog finansijskih gubitaka usled pandemije virusa korona, pa je bila bez dlake na jeziku pri komentarima.

View this post on Instagram

When life gives you lemons make lemonade🍋

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

-To je bio jedan ogroman finansijski minus, ali strašan plus u srcu. Dobila sam ono što sam htela. Ima mnogo težih stvari u životu od toga da ne nastupaš i da ne pevaš. Ne volim da kukam, sve dok smo živi i zdravi, ne žickaj problem da ti Bog ne pokaže šta je problem, pa da vidiš kako postoji neka drugačija suza. Ja ne žickam problem nego pokušavam da uživam u svemu što mi život donese. Uživala sam i u ovom periodu, nikad se neka velika dobra ne dešavaju iz predivnih situacija, nego uvek iz muke i iz teskobe ― rekla je Nataša u emisiji „Ekskluzivno“.

-Svi se žale, teška godina, a ja kad pogledam, pravila sam koncert, punim 40 godina, ulazim u jednu zrelu, lepu fazu života gde se nadam da neću praviti ovakve greške, deca su mi divna, karijera ide uzlazno godinama, stvarno ne mogu da se žalim ― zaključila je ona.

Članak Nataša Bekvalac: Nikad se velika dobra ne dešavaju iz predivnih situacija, nego uvek iz muke i iz teskobe (FOTO) se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article