Foto Ivan Vučićević

Nataša Bekvalac konačno je progovorila o novom dečku Luki Lazukiću. Popularna pevačica, koja je odmah nakon razvoda od direktora “Pionirskog grada” Ljube Jovanovića uplovila u vezu s beogradskim biznismenom, kaže da je u ljubavi ispunjena.

Bekvalčeva je u subotu nastupala u jednom šoping-molu, a s njom nije bio njen dečko, sa kojim se nedavno odmarala na Ibici. Iako nije bio prisutan, Nata je progovorila o njihovom odnosu. Na naše pitanje da li je za njen odličan izgled zaslužna ljubav, ona se nasmejala.

– Mogu vam reći da se lepo osećam. Iskreno, nikad nisam bila srećnija. Zaljubljena sam, sve je ful i sve je super! – rekla nam je Bekvalčeva.

Na pitanje da li je svom dečku posvetila novu pesmu „Crta“, koju će uskoro objaviti, Nata je kazala da mu još uvek ništa nije otpevala.


Zasad Luki nisam posvetila nijednu pesmu. Nema takve pesme koja bi bila namenjena njemu. A singl koji izlazi uskoro nikako nije za Luku. To je jedna luda i energična pesma i posvetila sam je samo sebi – rekla je raspoložena pevačica.

Kompletan tekst …