Ovi horoskopski znaci će napraviti opštu pometnju u vašem životu ukoliko se usudite da ih prevarite. Vi procenite da li vredi?

 

Ovan

 

Ako saznaju da ih je neko prevario, ovnovi će zbog ponosa početi da planiraju osvetu u tišini. Zato pripazite, kada ovnovi krenu jednom u osvetničko ponašanje, ne staju dok ne sprovedu plan do kraja.

 

Lav

 

Ako sazna za neveru, lav istog trena skuplja stvari i napušta osobu koja je bila neverna. Tada kreće drama i nemilosrdno ponašanje. Lavovi ne vole da drugi znaju da imaju problema u vezi, zato će sve odraditi dovoljno tiho da drugi ne čuju, ali i dovoljno glasno da čuje ko treba.

 

Škorpija

 

Ako prevarite škorpiju, bolje je da odmah priznate sami jer ako sazna od nekog drugog, čeka vas jako otrovno razdoblje u životu.

 

Strelac

 

Osobe u ovom znaku se trude da drže sve konce u svojim rukama, a ako saznaju da nešto nije kako treba, doslovno će izgubiti razum. Prevara je jedna od situacija u kojem za strelce zdravi razum u potpunosti nestaje.

 

Article source: http://www.dnevno.rs/magazin/horoskop/110443/ne-igrajte-se-sa-njima-cetiri-horoskopska-znaka-koja-ne-prastaju-prevaru