AKTUELNO

Domaći

NE MOŽE DA GA ZABORAVI! Sloboda Mićalović neutešna na četvrtu godišnjicu smrti Marinka Madžgalja, ovom objavom rekla je sve!

Izvor: Pink.rs, Foto: Beta, E-Stock/Katarina Mihajlović ||

Nije joj lako!

Danas se navršava četiri godine od smrti glumca, voditelja i pevača Marinka Madžgalja. Večitog dečaka, kako su ga nazvali, njegovi prijatelji ne zaboravljaju, pa su snimili i i pesmu koju su mu posvetili.

Foto: Printscreen YouTube/ G Production, Tv Pink Printscreen

Glumica Sloboda Mićalović ne skriva koliko joj Marinko nedostaje, a na svom Instagram profilu objavila je njihovu zajedničku fotografiju, uz tri emotikona koji predstavljaju molitvu, anđela i srce.

Foto: Instagram.com/sloboda_micalovic_boba

Nema sumnje da je Slobodi, kao i svima koji su voleli Marinka, ovaj dan veoma težak i nikad ga neće zaboraviti.

Autor: Nemanja Vujčić

Domaći

TUGA JE RAZARA: Sanja Papić ne može da se pomiri sa smrću supruga, OVOM OBJAVOM RASTUŽILA JE SVE! (FOTO)

Zadruga

Ona je to rekla da ODBACI TEBE, to nijedna majka ne bi uradila! Gagi užasnut Anabelinim postupcima, Luna se gušila u suzama! (VIDEO)

Domaći

BOLNA TEMA: Sloboda Mićalović PROGOVORILA o smrti oca! (FOTO)

Domaći

I dalje neutešna zbog GUBITKA! Mia Borisavljević otkrila da je SANJALA OCA dan pre njegove smrti: TADA SE OPROSTIO OD MENE!

Domaći

OVAKO SE OPROSTILA OD SVOJE VELIKE LJUBAVI: Čkaljina unuka ne može da prežali smrti Igora Pervića, ONO ŠTO JE NAPISALA KIDA SRCE! (FOTO)

Domaći

ŽELI DA GA OSTAVI: Verenica Darka Lazića NE MOŽE DA PODNESE PRITISAK, njegovi roditelji je mole da mu da JOŠ JEDNU ŠANSU! (FOTO)

'Original Article