AKTUELNO

Domaći

NE ŠTEDI PARE! Aleksandra Prijović redovno IDE NA PIJACU, a ovo joj najteže pada! (FOTO)

Izvor: Pink.rs, Blic.rs, Foto: TV Pink Printscreen ||

Ne zanima je koliko šta košta.

Pevačica Aleksandra Prijović nedavno je istakla kako joj obaveze, koje svakodnevno ima, ne padaju teško, a zatim je progovorila i o kupovini. Tim povodom Aleksandra je istakla kako nikada ne razmišlja koliko koštaju stvari koje joj se sviđaju.

pročitajte još

FILIP ME TERA, JA SE PLAŠIM: Aleksandra Prijović otkrila na čemu insistira njen suprug! Nećete verovati o čemu se radi! (VIDEO)

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Ona je rekla i da voli da odlazi na pijacu, kao i da stalno pazari u prodavnici. Pevačica je istakla i šta joj tom prilikom najteže pada.

Volim da odem na pijacu, a u prodavnicu idem stalno. Jeste da mi je teško da se budim rano, ali postoje dani kada odlučim da ustanem ranije i odem na pijacu. Navika je čudo, već osam godina petak i subota legnem u pet, šest ujutru i onda ne mogu da dođem sebi tokom nedelje – rekla je Aleksandra i dodala:

Foto: Pink.rs

pročitajte još

IMALA JE NEKOLIKO ESTETSKIH OPERACIJA! Aleksandra Prijović priznala šta je sve radila na sebi, pa otkrila da li će opet ići kod plastičara! (FOTO)

Sada kada imam dete budim se u toku noći. Dovoljno je jednom da se probudim, pa mi se dan poremeti i onda se budim kasnije oko 11 sati. Kada nešto volim da pijem i jedem, ne gledam koliko košta – izjavila je pevačica.

Autor: Pink.rs

Domaći

NE PADA JOJ NA PAMET: Aleksandra Prijović priznala šta nikako ne radi zbog Filipa! (FOTO)

Zadruga

BESNA OD RANOG JUTRA! Dalila počela da histeriše u salonu, zahtevala OVO! (VIDEO)

Domaći

BRIGA JE ŠTO JE U VEZI SA OŽENJENIM MUŠKARCEM! Andreana Čekić ovim potezom napravila korak dalje u svojoj romansi! (FOTO)

Zadruga

NIJE NI SLUTILA KAKAV JE PAKAO ČEKA: Nakon što je Sneža optužila Doroteu i Dariju za krađu, ONE SU JOJ PORUČILE OVO! (VIDEO)

Domaći

SUPRUG JOJ PRIREDIO IZNENAĐENJE ZA PAMĆENJE: Aleksandra Prijović slavi rođendan, a ono što joj je Filip poručio će vas RAZNEŽITI! (FOTO)

Zadruga

Aleksandra prokomentarisala svoju pobedu na Zadrugoviziji i Anu i Davida, pa poručila: TITULA JE MENI SLEDOVALA! (VIDEO)

'Original Article