Iako su iza sebe imali veze – Tom brak i dvoje dece, a ona verenika, na snimanju filma 1985. godine zaljubili su se jedno u drugo, baš kao i njihovi filmski junaci.

Tokom tri godine viđali su se tajno, a onda i venčali.

Danas glumac priznaje da je prvi brak sklopio impulsivno, da je bio mlad i da nije razmišljao.

– Da biste ušli u brak morate dobro da razmislite o tome i da svesno odlučite da želite bračnu zajednicu. Ne venčavajte se pre nego što napunite trideset godina – kaže glumac za Brightside.com.

Osim zrelosti, glumac ističe da je poštovanje ključna karika. Zbog svoje supruge, promenio je i veru i postao pravoslavac.

Srećan čovek

Informer DN

– Nađite pravu osobu. Kad osećate da vas voli, to je to. Ja znam i osećam. Voli me i kad sam debeo i kad sam mršav. Voli me kad sam ćelav i voli me kad imam kosu. Zbog toga sam srećan čovek – kaže Henks.

– Žrtvovao sam se zbog svoje žene. Zato što poštujem njenu porodicu, odlučio sam da pređem u pravoslavnu veru – kratko i jasno je obrazložio Tom.

Uz sve to, holivudski superstar otkrio je novinarima da je tajna stabilnog braka da sa supružnikom delite i dobro i zlo, i uspehe i lične borbe.

– Moja žena je moja ljubavnica, vezani smo na način koji prevazilazi reči žena, devojka ili majka. Ne mogu da zamislim život bez nje. Često joj ostavljam poruke na telefonu ili negde u kuhinji. Poželim joj divan dan ili tako nešto. Kucam poruke na pisaćim mašinama, koje godinama skupljam, a do sada ih imam oko sto. Imam naviku da pošaljem neke fotografije Riti tokom dana. Slikam sve oko sebe kada ona nije pored mene i pošaljem joj sliku – šta sam jeo, koga sam upoznao, šta mi je "zapalo za oko". Mislim da joj se to dopada – otkrio je Tom.

Pratite nas na društvenim mrežama
Original Article