AKTUELNO

Domaći

NEĆEŠ MOĆI DA DOĐEŠ… SILVANA ARMENULIĆ PRE POGIBIJE POSETILA BABA VANGU, kad čujete šta joj je rekla NAJEŽIĆETE SE! Ovo su svi detalji mučnog susreta! (FOTO)

Izvor: Pink.rs, Kurir.rs, Foto: Printscreen YouTube/ srbabeg ||

Ovaj njihov susret dogodio se samo tri meseca pre tragedije.

Pokojna pevačica Silvana Armenulić 1976. godine u avgustu iskoristila je gostovanje u Bugarskoj da poseti čuvenu Baba Vangu. Susret je, kako kažu, bio mučan. Slepa Vanga dugo je ćutala tokom pevačicine posete, a onda je rekla:

– Ne želim da govorim s tobom. Ne sada. Idi i dođi kroz tri meseca.

Foto: Printscreen YouTube/ekrem milic

Međutim, to nije bilo sve što joj je rekla. Ono što je usledilo izgovorila je u transu. Silvana je tada bila već na vratima.

– Čekaj, u stvari nećeš moći da dođeš… Idi, idi, ako možeš, dođi!

Jugoslovenska Merilin Monro, kako su je nazivali zbog lepote, poginula je 10. oktobra 1976. godine u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd – Niš, kod mesta Kolari. U istoj nesreći stradali su i njena sestra Mirjana (Mirsada) Bajraktarević i Rade Jašarević, šef Narodnog orkestra RTV Beograd, koji je upravljao vozilom.

Foto: Wikipedia.org/Пакко

Igrom sudbine, Lepa Lukić zakasnila je i nije s njima pošla na taj put.

Njeno pravo ime bilo je Zilha Bajraktarević, a rođena je 1939. godine u Doboju. Bila je treće od desetoro dece poslastičara Mehmeda Bajraktarevića. Sa 16 godina otišla je kod tetke u Sarajevo i počela da peva po kafanama. Tek kasnije uzela je umetničko ime, po čuvenoj glumici Silvani Mangano.

Autor: Pink.rs

Fudbal

SLJUČAJ MAJICE! Ovo je EPILOG, a neće se svideti Fudbalskom klubu Partizan!

Domaći

Pre tri godine mu IZJAVILA LJUBAV pred kamerama, a sada tvrde da su samo drugovi: Ovako je izgledao susret Lune i Alekse na Pinku! (VIDEO)

Hronika

DOLIJAO! SLAVIŠA SILOVAO DEVOJKU U AUTOMOBILU NEDALEKO OD DEPONIJE

Zadruga

SLOMILA MU SRCE? Kendi nije mogao da veruje šta je Milica Kemez rekla kad su joj svi predložili da se SMUVA SA NJIM! (VIDEO)

Showbiz

UPS, KOJI BLAM! Komičar nije želeo da zagrli pevačicu pa je ISKULIRAO PRED KAMERAMA! (VIDEO)

Extra

ČUDO NA SVETOG NIKOLU: Žani je sin UMIRAO NA RUKAMA, a onda se desilo nešto što se i danas PREPRIČAVA

'Original Article