AKTUELNO

Domaći

NEDOSTAJE MU KAO PRVOG DANA: Četiri godine nakon Madžgaljeve smrti, Ognjen Amidžić je napisao pesmu koju mu je posvetio, A PRIČA O NJIHOVOM POSLEDNJEM SUSRETU slomiće i one najjače (VIDEO)

Izvor: Pink.rs; Foto: Pink.rs, Beta, Foto: TV Pink Printscreen ||

Prisetio se svog poslednjeg susreta sa velikim prijateljem čiju smrt i dalje ne može da prihvati.

Glumac i pevač Marinko Madžgalj napustio nas je pre četiri godine, a sa teškom bolešću borio se do samog kraja. Njegov dugogodišnji prijatelj i saradnik, TV voditelj Ognjen Amidžić, za naš portal govorio je da nikada sasvim nije prihvatio činjenicu da Marinka nema i da se u njegovom slučaju ništa nije promenilo od kada nas je glumac napustio.

Ja se osećam isto, kao da se ništa nije promenilo i verovatno ću se večito osećati tako jer u mom slučaju ja tako doživljavam nestanak, gubitak bliskih osoba. To negde primim kao informaciju, ali nikad to ne uspem da doživim. Vrlo ga često i pominjemo i on će tu biti zauvek kroz nas, naše priče, dogodovštine, muziku. Bukvalno se ništa nije promenilo – rekao je Amidžić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ognjen je istakao i da će prijatelja najviše pamtiti po zajedničkim druženjima i pričama u kojima su se satima nadovezivali jedan na drugog.

Najviše ću ga pamtiti po svojoj lucidnosti, kreativnosti, to je negde bila neka naša ideja vodilja, kako smo se povezali i združili. On je bio jedan od retkih ljudi sa kojima sam ja mogao da bez prekida pričam satima, da se nadovezujemo jedan na drugog i tako je sve počelo zapravo. Bio je izuzetno talentovan i za muziku i za glumu – ispričao je Ognjen i dodao kako je izgledao njihov poslednji susret:

Foto: TvPink Printscreen

Naš poslednji susret se desio kad je on već bio bolestan, kada je vodio tu bitku, mi smo tada šetali s vremena na vreme. Bukvalno je bio kao da se ništa ne dešava i kao da uopšte nismo pričali ni o bolesti, nego o stvarima o kojima smo inače pisali. Tako da ću ga pamtiti istog duha istog humora, ja nemam ni svet da je to bio poslednji susret – istakao je voditelj u razgovoru za Pink.rs.

Foto: TvPink Printscreen

Ognjen, ali i još nekolicina Marinkovih prijatelja, ne daju da uspomena na njega izbledi, te su snimili pesmu "Život nije lutrija" koju su posvetili večitom dečaku.

Domaći

Sloba SLOMLJEN nakon raskida sa devojkom, reči koje joj je posvetio govore koliko mu je teško! (FOTO)

Zadruga

ERMINA SE ZALJUBILA U MILJKOVIĆA? O svemu je pričala sa Gagijem, a onda je Pašovićeva spomenula i Lunu! (VIDEO)

Domaći

UTUČENA JELENA JEVREMOVIĆ SA BOLOM PRIZNALA: Miki mi mnogo nedostaje, uopšte mi nije lako! (VIDEO)

Domaći

Došao je BESAN NA DANICU, a onda je pesmom posvećenom UBIJENOM BRATU potresao sve! (VIDEO)

Domaći

Ovako se Mandina supruga OSEĆA šest meseci posle IZNENADNE SMRTI slavnog glumca!

Domaći

SMRT KUMA ŠABANA JOJ RAZORILA DUŠU: Zorica Brunclik potresnim govorom rasplakala Srbiju, pa GRCALA U SUZAMA (FOTO+VIDEO)

'Original Article