Neka im se vrati svaka suza mog deteta: Nakon vesti da su Andreana i Marko Milošević RASKINULI VERIDBU, oglasila se njegova zakonita supruga! Nije štedela pevačicu! (FOTO)

showbiz

Neka im se vrati svaka suza mog deteta: Nakon vesti da su Andreana i Marko Milošević RASKINULI VERIDBU, oglasila se njegova zakonita supruga! Nije štedela pevačicu! (FOTO)

Osula paljbu po bivšem ljubavnom paru.

  • Izvor: S. Telegraf/Pink.rs; Foto: TvPink Printscreen, Printscreen Instagram

Pevačica Andreana Čekić se pre nešto više od mesec dana verila za svog izabranika Marka Miloševića, koji je još uvek zvanično u braku sa Marinom Milošević, sa kojom ima i ćerku. Međutim, domaći mediji spekulišu da je došlo do raskida ove veridbe i da su Anredana i Marko raskinuli.

Oni su otpratili jedno drugo sa Instagrama, a uklonili su i sve zajedničke fotografije sa društvenih mreža. Pojedini izvori naveli su da su se pevačica i Milošević nekoliko puta vređali i psovali u javnosti, pa čak i nasrtali jedno na drugo, te je na kraju došlo do konačnog razlaza.

Autor: Printscreen Instagram/andreanacekic

Markova supruga Marina oglasila se ovim povodom, te je istakla da im ne želi ništa dobro, te da su zaslužili sve ono što im se sada dešava.

Šta da kažem, sve u životu se vraća! Andreana dobija ono što je zaslužila, ostavila je dete bez oca. Njih dvoje me ne zanimaju uopšte. Ja samo znam da se sreća ne gradi na tuđoj nesreći, a njih dvoje su upravo to uradili. Sada plaća za svaku moju suzu. Što se mene tiče, ja im ne želim ništa dobro, oboje su pokvareni – rekla je Miloševićeva zakonita supruga i dodala:

Autor: / Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: PONOVO NA OPERACIONOM STOLU: Halid Bešlić je u saobraćajnoj nezgodi izgubio oko, a sada je opet otišao pod nož! (FOTO)

Marko za mene više ne postoji, ali ćerka ga mnogo voli. Međutim, on nema obzira ni prema njoj, zamislite onda kakav je to čovek. Nju to sve boli, ali njega briga. On se sa pevačicom provodi i putuje, neka im se svaka suza od mog deteta vrati.

Pink.rs

Original Article