Meghan Markle (36) pronašla je svog princa i to doslovno – iduće godine postat će supruga princa Harryja (33). Ipak, novi život u kraljevskoj obitelji ima prilično visoku cijenu.

Morat će se odreći, između ostalog, voljenog psa, humanitarnog rada i glumačke karijere jer će joj sada glavna preokupacija biti mnogobrojne kraljevske dužnosti.

Prince Harry engagement | Autor: Eddie Mulholland/Press Association/PIXSELLFoto: Eddie Mulholland/Press Association/PIXSELL

Atraktivna glumica odmalena je točno znala što želi. Imala je izražen osjeća za pravu što potvrđuje njezin intervju iz 1993. koji je prikazan na dječjem programu Nickelodeon, a u kojem govori o nepravdi u televizijskim reklamama.

Malenu Meghan jako su naljutili tvorci reklama, osobito oni za deterdžent za pranje posuđa jer prikazuju ženu čija je jedina uloga čišćenje i obavljanje kućanskih poslova.

– Mislim da nije dobro da se djecu tijekom odrastanja uči da sve te stvari obavlja isključivo mama. Nevjerojatno je to da je otprilike jedna od tri reklame napravljena tako da povrijedi nekoga svojim stavom – zaključila je.

Original Article