Posljednjih nekoliko godina Suplee redovito vježba, pridržava se zdrave prehrane i ne odriče se niti jedne grupe namirnica

Američki glumac Ethan Suplee u intervjuu za Men’s Health progovorio je o drastičnom gubitku kilograma u posljednjih 20 godina. Kao 24-godišnjak imao je čak 225 kilograma i pokušavao je smršaviti s pomoću raznih dijeta, no bez većeg uspjeha, a to je ostavilo posljedice i na njegovu fizičkom i psihičkom zdravlju.

Posljednjih nekoliko godina Suplee redovito vježba, pridržava se zdrave prehrane i ne odriče se niti jedne grupe namirnica. “Nisam skinuo majicu u javnosti zadnjih 35, 40 godina”, priznao je glumac.

Dodao je da njegove nove fotografije nisu retuširane i da se na njima mogu vidjeti obješena koža i ožiljci. Mišiće je izgradio tako što je, uz redovito treniranje, smanjio konzumaciju soli i ugljikohidrata. Više nema namjeru ići na drastične dijete, a cilj mu je smanjiti postotak masnog tkiva u tijelu.

Glumac je pokrenuo svoj podcast pod nazivom “American Glutton” u kojemu dijeli razgovore s prijateljima i stručnjacima o zdravoj prehrani i vježbanju.

Original Article