Iako je Chuck Norris 2016. javno podržao Donalda Trumpa, njegov agent tvrdi da nije sudjelovao u neredima na Capitol Hillu nakon što se na društvenim mrežama pojavila fotografija osobe nalik njemu

Agent Chucka Norrisa (80), nekadašnje zvijezde serije “Walker, teksaški rendžer” rekao je da glumac nije sudjelovao prošli tjedan u prosvjedima ni u upadu u zgradu američkog Kongresa u Washingtonu, nakon što je korisnik Twittera u ponedjeljak podijelio fotografiju na kojoj jedan Trumpov pristaša pozira s osobom nalik glumcu.

Fotografija muškarca koji nalikuje Chucku Norrisu, a bio je među nasilnicima na Kapitolu, od ponedjeljka kruži društvenim mrežama, no glumčev agent Erik Kritzer je časopisu USA Today 12. siječnja poslao e-mail u kojemu negira da je na slici njegov klijent. “Chuck se nalazi na svojem ranču u Teksasu, gdje je i bio čitavo vrijeme s članovima svoje obitelji”, napisao je Kritzer, priznavši da osoba na fotografiji nalikuje Norrisu, no da je “Chuck ipak puno zgodniji od njega”.

OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA OSUMNJIČENOG ZA UBOJSTVO NA KAPITOLU: Do sada zbog sudjelovanja u neredima optuženo 20 ljudi

Glumac je u srpnju 2016. javno podupro američkog predsjednika Donalda Trumpa. “Doista vjerujem da će ljudi koji negativno gledaju na Trumpa biti ugodno iznenađeni kad postane vođa naše zemlje. Također vjerujem da će napraviti pozitivne promjene koje će koristiti najpotrebitijima”, napisao je tada Norris na internetskoj stranici World Net Daily.

‘ŠAMAN’ S ROGOVIMA KOJI JE UPAO U KONGRES DOŠAO NA SUD; Majka je zabrinuta: ‘Ako ne jede organsku hranu, jako se razboli…’

Original Article